Browsing by Author Renata Bertazzi Levy

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)Type
12-Sep-2017Alimentação de estudantes: associação com fatores individuais, familiares, comportamentais e indicadores socioeconômicos.Nathalia Luiza FerreiraTese de Doutorado
7-Mar-2017Associação entre o consumo de alimentos ultraprocessados e indicadores de obesidade no ELSA-Brasil (2008-2010)Fernanda Marcelina SilvaDissertação de Mestrado
7-Feb-2019Association between consumption of ultra-processed foods and serum c-reactive protein levels: cross-sectional results from the elsa-brasil studyAline Ester da Silva Cruzlopes; Larissa Fortunato Araújo; Renata Bertazzi Levy; Sandhi Maria Barreto; Luana Giatti GonçalvesArtigo de Periódico
2019Association between the price of ultra-processed foods and obesity in BrazilCamila Mendes dos Passos; Emanuella Gomes Maia; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto Martins; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
15-Nov-2017Cluster of risk and protective factors for obesity among brazilian adolescentsEmanuella Gomes Maia; Larissa Loures Mendes; Adriano Marçal Pimenta; Renata Bertazzi Levy; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2018Consumo de hortaliças e sua relação com os alimentos ultraprocessados no BrasilDaniela Silva Canella; Maria Laura da Costa Louzada; Rafael Moreira Claro; Janaina Calu Costa; Daniel Henrique Bandoni; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto MartinsArtigo de Periódico
2022Educational inequality in consumption of in natura or minimally processed foods and ultra-processed foods: the intersection between sex and race/skin color in BrazilBarbara Virginia Caixeta Crepaldi; Letícia Martins Okada; Rafael Moreira Claro; Maria Laura da Costa Louzada; Leandro F. M. Rezende; Renata Bertazzi Levy; Catarina Machado AzeredoArtigo de Periódico
6-Mar-2020Potencial impacto financeiro às famílias na adoção das recomendações do Guia Alimentar para a População BrasileiraEmanuella Gomes MaiaTese
2021Replacing ultra-processed foods with fresh foods to meet the dietary recomendations: a matter of cost?Emanuella Gomesmaia; Camila Mendes Dos Passos; Fernanda Serra Granado; Renata Bertazzi Levy; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2022Três décadas da disponibilidade domiciliar de alimentos segundo a nova ? brasil, 1987?2018Renata Bertazzi Levy; Giovanna Calixto Andrade; Gabriela Lopes da Cruz; Fernanda Rauber; Maria Laura da Costa Louzada; Rafael Moreira Claro; Carlos Augusto MonteiroArtigo de Periódico
2020What to expect from the price of healthy and unhealthy foods over time? The case from BrazilEmanuella Gomes Maia; Camila Mendes dos Passos; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto Martins; Laís Amaral Mais; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico