Browsing by Author Renata Golin Bueno Costa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)Type
May-2016Can lutein replace annatto in the manufacture of prato cheese?Denise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Júnio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Natália Moreira Nunes; Ana Clarissa dos Santos Pires; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Dec-2018Effect of ripening time on proteolysis, free amino acids, bioactive amines and texture profile of gorgonzola-type cheeseGisela de Magalhães Machado Moreira; Renata Golin Bueno Costa; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Junio César Jacinto de Paula; Denise Sobral; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Apr-2019Effect of the use of carbon dioxide on Prato cheese makingJunio César Jacinto de Paula; Renata Golin Bueno Costa; Edvaldo da Costa Carvalho; Denise Sobral; Paulo Henrique Costa Paiva; Ana Clarissa dos Santos Pires; Maximiliano Soares Pinto; Vanessa Aglaê Martins TeodoroArtigo de Periódico
23-Nov-2023Food defense, food fraud e as legislações aplicadas à indústria de laticíniosAna Cristina Lopes dos Santos; Lívia Assis de Oliveira; Carla Gravel da Costa Osta; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Edna Froeder Arcuri; Renata Golin Bueno Costa; Denise Sobral; Junio Céesar Jacinto de Paula; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Maximiliano Soares PintoCapítulo de Livro
23-Nov-2023Implementação de programa de controle de alergênicos na indústria de laticíniosLívia Assis de Oliveira; Carla Gravel da Costa Osta; Ana Cristina Lopes dos Santos; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Junio César Jacinto de Paula; Patrícia Aparecida Pimenta Pereira; Renata Golin Bueno Costa; Denise Sobral; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Maximiliano Soares PintoCapítulo de Livro
2019Nisin reduces the Staphylococcus aureus count without changing the characteristics of artisanal Minas cheese from AraxáDenise Sobral; Maximiliano Soares Pinto; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Antônio Fernandes de Carvalho; Gisela de Magalhães Machado MoreiraArtigo de Periódico
23-Nov-2023O papel das bactérias ácido láticas na indústria de laticíniosBruna Vieira Alonso; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; João Batista Ribeiro; Fabíola Fonseca Ângelo; Maximiliano Soares Pinto; Renata Golin Bueno Costa; Denise Sobral; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Junio César Jacinto de Paula; Elisângela Michele MiguelCapítulo de Livro
2017Parâmetros de desempenho em método UHPLC-UV para quantificação de aminoácidos livres e aminas bioativas em queijos mussarela, prato, parmesão e gorgonzolaGisela de Magalhães Machado Moreira; Denise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2023Plant-based versus produtos lácteos: aspectos legais, nutricionais e mercadológicosCarla Gravel da Costa Osta; Lívia Assis de Oliveira; Ana Cristina Lopes dos Santos; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Denise Sobral; Maximiliano Soares Pinto; Junio César Jacinto de Paula; Renata Golin Bueno Costa; Elisângela Michele MiguelCapítulo de Livro
2017Principais defeitos de queijos minas artesanais fabricados na região da CanastraDenise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
2017Principais defeitos em queijo minas artesanal: uma revisãoDenise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
2023Requeijão: um produto tipicamente brasileiroDenise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Junio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Maximiliano Soares Pinto; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Marina dos Santos Martins; Letícia Scafutto de Faria; Marcel Gomes Paixão; Alessandra Pereira Sant’Anna SalimenaCapítulo de Livro