Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Valterney Lima Deus
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date
Title
Author(s)
Type
May-2019
Aminas bioativas durante a fermentação do cacau
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Valterney Lima Deus
;
Adriana Silva Franca
Artigo de Evento
2019
Aminas bioativas, aminoácidos livres e amônia como índices de qualidade de leites fermentados
Naiara Meireles Ciríaco
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Guilherme Coelho Lopes dos Reis
;
Valterney Lima Deus
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
Oct-2020
Bioactive amines in 70% cocoa dark chocolate: what you eat and what you get
Valterney Lima Deus
;
Bruno Martins Dala-Paula
;
Olga Luisa Tavano
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
1-May-2021
In vitro bioaccessibility of amino acids and bioactive amines in 70% cocoa dark chocolate: what you eat and what you get
Bruno Martins Dala-Paula
;
Valterney Lima Deus
;
Olga Luisa Tavano
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
Oct-2020
In vitro bioaccessibility of amino acids in dark chocolate
Bruno Martins Dala-Paula
;
Valterney Lima Deus
;
Olga Luisa Tavano
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
Dec-2020
Influence of cocoa clones on the quality and functional properties of chocolate – nitrogenous compounds
Valterney Lima Deus
;
Eliete da Silva Bispo
;
Adriana Silva Franca
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
May-2019
Influência da fermentação no perfil e teores de aminoácidos do cacau
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Valterney Lima Deus
;
Eliete da Silva Bispo
Artigo de Evento
Aug-2018
Influência da remoção da gordura na quantificação de compostos bioativos e atividade antioxidante do chocolate
Valterney Lima Deus
;
Eliete da Silva Bispo
;
Adriana Silva Franca
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
Mar-2021
Mercury in raw and cooked shrimp and mussels and dietary Brazilian exposure
Bárbara Silveira Costa
;
Flávia Beatriz Custódio
;
Valterney Lima Deus
;
Daniela Chemim de Melo Hoyos
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
Aug-2018
Profile and levels of free amino acids and free bioactive amines in fermented milk
Naiara Meireles Ciríaco
;
Guilherme Coelho Lopes dos Reis
;
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Valterney Lima Deus
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
May-2019
Teores de mercúrio em mexilhões do mercado consumidor e influência do tratamento térmico
Bárbara Silveira Costa
;
Valterney Lima Deus
;
Daniela Chemim de Melo Hoyos
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
Apr-2021
Understanding amino acids and bioactive amines changes during on-farm cocoa fermentation
Valterney Lima Deus
;
Eliete da Silva Bispo
;
Adriana Silva Franca
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico