Browsing by Author Valterney Lima Deus

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)Type
May-2019Aminas bioativas durante a fermentação do cacauMaria Beatriz de Abreu Glória; Valterney Lima Deus; Adriana Silva FrancaArtigo de Evento
2019Aminas bioativas, aminoácidos livres e amônia como índices de qualidade de leites fermentadosNaiara Meireles Ciríaco; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Guilherme Coelho Lopes dos Reis; Valterney Lima Deus; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Oct-2020Bioactive amines in 70% cocoa dark chocolate: what you eat and what you getValterney Lima Deus; Bruno Martins Dala-Paula; Olga Luisa Tavano; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
1-May-2021In vitro bioaccessibility of amino acids and bioactive amines in 70% cocoa dark chocolate: what you eat and what you getBruno Martins Dala-Paula; Valterney Lima Deus; Olga Luisa Tavano; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Oct-2020In vitro bioaccessibility of amino acids in dark chocolateBruno Martins Dala-Paula; Valterney Lima Deus; Olga Luisa Tavano; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
Dec-2020Influence of cocoa clones on the quality and functional properties of chocolate – nitrogenous compoundsValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
May-2019Influência da fermentação no perfil e teores de aminoácidos do cacauMaria Beatriz de Abreu Glória; Valterney Lima Deus; Eliete da Silva BispoArtigo de Evento
Aug-2018Influência da remoção da gordura na quantificação de compostos bioativos e atividade antioxidante do chocolateValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
Mar-2021Mercury in raw and cooked shrimp and mussels and dietary Brazilian exposureBárbara Silveira Costa; Flávia Beatriz Custódio; Valterney Lima Deus; Daniela Chemim de Melo Hoyos; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Aug-2018Profile and levels of free amino acids and free bioactive amines in fermented milkNaiara Meireles Ciríaco; Guilherme Coelho Lopes dos Reis; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Valterney Lima Deus; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
May-2019Teores de mercúrio em mexilhões do mercado consumidor e influência do tratamento térmicoBárbara Silveira Costa; Valterney Lima Deus; Daniela Chemim de Melo Hoyos; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
Apr-2021Understanding amino acids and bioactive amines changes during on-farm cocoa fermentationValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico