Browsing by Department FAR - DEPARTAMENTO DE ALIMENTOS

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 43 to 62 of 302 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Bebidas mistas de frutas e vegetais no contexto de alimentação saudável: uma revisão de literaturaEliane Beatriz Magalhães Silva; Jacqueline Aparecida Takahashi; Raquel Linhares Bello AraújoArtigo de Periódico
2017Berries: cultivation and environmental factors effects on the phenolic compounds contentRenata Adriana Labanca; Barbosa de Oliveira Gabriel; Marie AlmingerArtigo de Periódico
2020Bioactive activities and chemical profile characterization using paper spray mass spectrometry of extracts of Eriobotrya japonica Lindl. leavesViviane Dias Medeiros Silva; Maria Clara Coutinho Macedo; Amanda Neri dos Santos; Mauro Ramalho Silva; Rodinei Augusti; Inayara Cristina Alves Lacerda; Júlio Onésio Ferreira Melo; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2019Bioactive aminesMaria Beatriz de Abreu Glória; Nicki Jene EngesethCapítulo de Livro
Aug-2017Bioactive amines and phenolic compounds in cocoa beans are affected by fermentationBrenda de Nazaré do Carmo Brito; Renan Campos Chisté; Rosinelson da Silva Pena; Maria Beatriz de Abreu Glória; Alessandra Santos LopesArtigo de Periódico
Oct-2020Bioactive amines in 70% cocoa dark chocolate: what you eat and what you getValterney Lima Deus; Bruno Martins Dala-Paula; Olga Luisa Tavano; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
2016Bioactive amines in passiflora are affected by species and fruit developmentLarissa Lopes Bomtempo; Ana Maria Costa; Herbert Lima; Nicki Engeseth; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2018Bioactive compounds and juice quality from selected grape cultivarsRenata Vieira Damota; Maria Beatriz de Abreu Glória; Bianca Sarzi de Souza; Isabela Peregrino; Rodrigo Meireles de Azevedo Pimentel; Frederico Alcântara Novelli Dias; Laís Cristina de Souza; André Luiz de Souza; Murillo de Albuquerque ReginaArtigo de Periódico
Dec-2020Biodegradable edible films of ripe banana peel and starch enriched with extract of Eriobotrya japonica leavesViviane Dias Medeiros Silva; Maria Clara Coutinho Macedo; Camila Gonçalves Rodrigues; Amanda Neris dos Santos; Anna Claudia de Freitas e Loyola; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
Mar-2018Biodistribution of free and encapsulated 99mTc-fluconazole in an infection model induced by Candida albicansDanielle Nogueira de Assis; Raquel Silva Araújo; Leonardo Lima Fuscaldi; Simone Odília Antunes Fernandes; Vanessa Carla Furtado Mosqueira; Valbert Nascimento CardosoArtigo de Periódico
May-2021Biogenic amines in amazonian fish and their health effects are affected by species and season of captureJosé Maria Soares; José Maria Gomes; Guilherme Coelho Lopes dos Reis; Daniela Chemim de Melo Hoyos; Flávia Beatriz Custódio; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2017Bt11 event detection by real-time PCR: single-laboratory validation, comparison of DNA extraction and quantification techniques and applicationCarolina Sheng Whei Miaw; Emanuel Novaes Vasconcelos; Nilson César Castanheira Guimarães; Scheilla Vitorino Carvalho de SouzaArtigo de Periódico
2020Bulas de antimicrobianos para uso veterinário e saúde pública: uma análise crítica e impactos sob a ótica dos resíduosRamon Alves de Oliveira Paula; Scheilla Vitorino Carvalho de SouzaArtigo de Periódico
Nov-2018Cadmium, copper and lead levels in different cultivars of lettuce and soil from urban agricultureBruno Martins Dala-Paula; Flávia Beatriz Custódio; Eliana Aparecida Nonato Knupp; Helena Eugênia Leonhardt Palmieri; José Bento Borba da Silva; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2016Calibration transfer from powder mixtures to intact tablets: a new use in pharmaceutical analysis for a known toolLeandro Soares Alves Pereira; Maíra Ferreira Carneiro; Bruno Gonçalves Botelho; Marcelo Martins de SenaArtigo de Periódico
May-2022Calix[n]arene-based immunogens: a new non-proteic strategy for anti-cocaine vaccineLeonardo da Silva Neto; Angélica Faleiros da Silva Maia; Adriana Martins Godin; Paulo Sérgio de Almeida Augusto; Raissa Lima Gonçalves Pereira; Sordaini Maria Caligiorne; Rosemeire Brondi Alves; Simone Odília Antunes Fernandes; Valbert Nascimento Cardoso; Gisele Assis Castro Goulart; Felipe Terra Martins; Maila de Castro Lourenço das Neves; Frederico Duarte Garcia; Ângelo de FátimaArtigo de Periódico
2020Caracterização do amido isolado de diferentes cultivares de sorgo (Sorghum bicolor L. Moench)Ana Luíza Santos Vieira; Gabriela Bittencourt Duarte; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Thais Rotsen Correa; Viviane Dias Medeiros Silva; Raquel Linhares Bello de Araújo; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2020Caracterização físico-química e tecnológica de farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Danielle Fátima D’Angelis; Camila Gonçalves Rodrigues; Patrícia Regina Amante; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Andreza Angélica Ferreira; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2018Caracterização química e determinação da capacidade antioxidante de genótipos brasileiros de sorgo (Sorghum bicolor L.)Gilberto Simeone Henriques; Flávia Assunção Campelo; Inayara Cristina Alves Lacerda; Raquel Linhares Bello de Araújo; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Lúcia Ferreira SimeoneArtigo de Evento
2019Características tecnológicas, sensoriais e químicas de massas secas sem glúten à base de farinhas de sorgo e milhoCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira GarciaArtigo de Periódico