Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.016 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Quality assurance of histamine analysis in fresh and canned fishWarlley Pinheiro Evangelista; Tarliane Maria da Silva; Letícia Rocha Guidi; Patrícia Amaral Souza Tette; Ricardo Martins Duarte Byrro; Paula Santiago-Silva; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2016Pesticides in honey: a review on chromatographic analytical methodsPatrícia Amaral Souza Tette; Letícia Rocha Guidi; Maria Beatriz de Abreu Glória; Christian FernandesArtigo de Periódico
1-Jan-2017Advances on the chromatographic determination of amphenicols in foodLetícia Rocha Guidi; Patrícia Amaral Souza Tette; Christian Fernandes; Luiza Helena Meller da Silva; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
1-Oct-2018A simple and rapid LC–MS/MS method for the determination of amphenicols in Nile tilapiaLetícia Rocha Guidi; Patrícia Amaral Souza Tette; Maria Beatriz de Abreu Glória; Christian FernandesArtigo de Periódico
2020UPLC-UV method for the quantification of free amino acids, bioactive amines, and ammonia in fresh, cooked, and canned mushroomsGuilherme Coelho Lopes Reis; Letícia Rocha Guidi; Christian Fernandes; Helena Teixeira Godoy; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
5-Sep-2020A simple and sensitive HPLC-FL method for simultaneous determination of angiotensin II receptor antagonists in human plasmaMateus Araújo Castro e Souza; Naialy Fernandes Araújo Reis; Isabella Marques da Silva Leite; Maria Beatriz de Abreu Glória; Gerson Antônio Pianetti; Maria Auxiliadora Parreiras Martins; Isabella Cristina Plácido de Oliveira Pacheco; Christian FernandesArtigo de Periódico