Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.069 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Sensory evaluation of fermented dairy beverages supplemented with iron and added by cerrado fruit pulpsJulliane Souza Barbosa Figueiredo; Carla Adriana Ferreira Durães; Alessandra Rejane Ericsson de Oliveira Xavier; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Roberta Torres Careli; Anna Christina de Almeida; Igor Viana Brandi; Grazielle Layanne Mendes Santos; João Pedro Antunes Lopes; Larissa Bessa Fernandes; Fabiane Neves Silva; Raquel Borges Faria; Ana Carolina Santos Rocha; Paula Karoline Soares Farias; William James Nogueira LimaArtigo de Periódico
Oct-2016Aproveitamento de soro de leite na elaboração de bebida láctea fermentada adicionada de coquinho azedo (Butia capitata)Ana Carolina Santos Rocha; João Pedro Antunes Lopes; Fabiane Neves Silva; Hugo Calixto Fonseca; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
2020Chemical characterization and antioxidant potential of native fruits of the cerrado of northern Minas GeraisAmanda Laís Alves Almeida Nascimento; Igor Viana Brandi; Carla Adriana Ferreira Durães; Juliana Pinto de Lima; Sandro Braga Soares; Bruna Mara Aparecida de Carvalho MesquitaArtigo de Periódico
2016Total combining power: technique for the evaluation of the quality control process of clostridiosis vaccinesIgor Viana Brandi; Eliane Macedo Sobrinho Santos; Bruna Mara Aparecida de Carvalho Mesquita; Carla Adriana Ferreira Durães; Paula Karoline Soares Farias; Roger Shoji Sari; Alex Sander Rodrigues Cangussu; Adalberto PessoaArtigo de Periódico
Oct-2016Elaboração de bebida láctea fermentada liofilizada e estudo da viabilidade de bactérias lácticasAmanda Laís Alves Almeida Nascimento; Jessica Ferreira da Costa Matias da Silva; Larissa Bessa Fernandes; Sandro Braga Soares; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
2016Parâmetros físico-químicos e composição centesimal de frutos do CerradoMaria Helena Freitas Lopes; Grazielle Layanne Mendes Santos; Thays Carolyne Ramos Nascimento; Sergio Murilo Duarte; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
2017Estudo do potencial nutricional de bebidas lácteas com frutos do cerradoFabiane Neves Silva; Larissa Bessa Fernandes; Grazielle Layanne Mendes Santos; Raquel Borges Faria; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiCapítulo de Livro
Aug-2019Elaboração do fermentado alcoólico de acerola (Malpighia glabra L.)Grazielle Layanne Mendes Santos; Carla Adriana Ferreira Durães; Thalita Cordeiro dos Santos; Deyse Karoline de Souza Lima; Maria Izabel de Jesus Viana; Igor Viana BrandiCapítulo de Livro
Oct-2016Estudo do potencial nutricional de bebidas lácteas com frutos do cerradoFabiane Neves Silva; Larissa Bessa Fernandes; Grazielle Layanne Mendes Santos; Raquel Borges Faria; Carla Adriana Ferreira Durães; Igor Viana BrandiArtigo de Evento
Aug-2019Potencial antioxidante de frutos do Cerrado do Norte de Minas GeraisAmanda Laís Alves Almeida Nascimento; Lenita Sena de Assis; Igor Viana Brandi; Carla Adriana Ferreira Durães; Juliana Pinto de Lima; Bruna Mara Aparecida de CarvalhoCapítulo de Livro