Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 68 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Aug-2017Avaliação das características químicas de kefir elaborado com diferentes conteúdos de gorduraKlinger Vinícius de Almeida; Sara Alejandra Vladislavisc Mendoza; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
15-Feb-2017Binding thermodynamics of synthetic dye Allura Red with bovine serum albuminCarini Aparecida Lelis; Eliara Acipreste Hudson; Guilherme Max Dias Ferreira; Gabriel Max Dias Ferreira; Luis Henrique Mendes da Silva; Maria do Carmo Hespanhol da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
2017Effects of Resveratrol and ACE inhibitor Enalapril on glucose and lipid profiles in miceThaisa de Almeida Pinheiro; Thales de Almeida Pinheiro; John David Feltenberger; João Marcus Oliveira Andrade; Emíllio César Neves Ferreira; Deborah de Farias Lelis; André Luiz Sena Guimarães; Alfredo Maurício Batista de Paula; Antônio Prates Caldeira; Sergio Henrique Sousa SantosArtigo de Periódico
2017Níveis de glicerina bruta na ensilagem de cana-de-açúcar: perdas e valor nutricionalJoão Paulo Sampaio Rigueira; Flávio Pinto Monção; Eleuza Clarete Junqueira de Sales; Lara Maria Santos Brant; Daniel Ananias de Assis Pires; Dorismar David Alves; Sidnei Tavares dos ReisArtigo de Periódico
2017Composição química e digestibilidade in vitro de tortas da macaúbaJoão Paulo Sampaio Rigueira; Flávio Pinto Monção; Eleuza Clarete Junqueira de Sales; Sidnei Tavares dos Reis; Dorismar David Alves; Ana Cássia Rodrigues de Aguiar; Vicente Ribeiro Rocha Júnior; Julieta Alencar ChamoneArtigo de Periódico
2017Forage accumulation, tillering and bromatological characteristics of Brachiaria grass under nitrogen fertilizationSilvia Layse Mendes Machado; Eleuza Clarete Junqueira de Sales; Sidnei Tavares dos Reis; Virgílio Gomes Mesquita; Zaqueu Gonçalves Carvalho; Flávio Pinto Monção; Edilane Aparecida da Silva Gomes; Domingos Savio Queiroz; Antônio Carlos Ribeiro Lima llArtigo de Periódico
2017Composição e características tecnológicas de massa alimentícia fresca incorporada de farinha de coquinho-azedo (Butia capitata)Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga; Handray Fernandes de Souza; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
30-Dec-2017Análises físico-químicas e tecnológicas em massa alimentícia fresca incorporada de farinha de coquinho-azedo (Butia capitata)Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga; Handray Fernandes de Souza; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Claudia Regina VieiraArtigo de Periódico
Aug-2017Elaboração e composição centesimal de farinha de coquinho-azedo (Butia capitata)Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2017Estratégias analíticas com cromatografia e espectrometria de massas para biomonitorização da exposição ao benzeno pela determinação do ácido S-fenilmercaptúrico urinárioEline Simões Gonçalves; Renato Marçullo Borges; Leandro Vargas Barreto de Carvalho; Sérgio Rabello Alves; Leiliane Coelho André; Josino Costa MoreiraArtigo de Periódico