Search


Current filters:




Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.012 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
May-2019Aminas bioativas durante a fermentação do cacauMaria Beatriz de Abreu Glória; Valterney Lima Deus; Adriana Silva FrancaArtigo de Evento
May-2019Influência da fermentação no perfil e teores de aminoácidos do cacauMaria Beatriz de Abreu Glória; Valterney Lima Deus; Eliete da Silva BispoArtigo de Evento
Mar-2021Mercury in raw and cooked shrimp and mussels and dietary Brazilian exposureBárbara Silveira Costa; Flávia Beatriz Custódio; Valterney Lima Deus; Daniela Chemim de Melo Hoyos; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Dec-2020Influence of cocoa clones on the quality and functional properties of chocolate – nitrogenous compoundsValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Aug-2018Influência da remoção da gordura na quantificação de compostos bioativos e atividade antioxidante do chocolateValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
1-May-2021In vitro bioaccessibility of amino acids and bioactive amines in 70% cocoa dark chocolate: what you eat and what you getBruno Martins Dala-Paula; Valterney Lima Deus; Olga Luisa Tavano; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Apr-2021Understanding amino acids and bioactive amines changes during on-farm cocoa fermentationValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico