Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 41 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2022Estimation of sodium availability and food sources from 2018 to 2019 and its trends during the 2004–2019 period in Costa RicaMarlene Roselló-Araya; Karol Madriz-Morales; Jaritza Vega-Solano; Adriana Blanco-Metzler; Hilda Núñez-Rivas; Karla Benavides-Aguilar; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2022Educational inequality in consumption of in natura or minimally processed foods and ultra-processed foods: the intersection between sex and race/skin color in BrazilBarbara Virginia Caixeta Crepaldi; Letícia Martins Okada; Rafael Moreira Claro; Maria Laura da Costa Louzada; Leandro F. M. Rezende; Renata Bertazzi Levy; Catarina Machado AzeredoArtigo de Periódico
2018Needed improvements in diabetes prevention and management in BrazilAna Paula Della Ninade Oliveira; Emanuella Gomes Maia; Flávia Moraes Silva; Ana Paula Bortoletto Martins; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2019Association between the price of ultra-processed foods and obesity in BrazilCamila Mendes dos Passos; Emanuella Gomes Maia; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto Martins; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2019Tendências temporais do consumo de frutas e hortaliças entre adultos nas capitais brasileiras e Distrito Federal, 2008-2016Luiza Eunice Sá da Silva; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2021Advertising patterns of a fast-food chain on social media in BrazilJéssica Moreira da Silva; Juliana de Paula Matos Souza; Michele Bittencourt Rodrigues; Laís Amaral Mais; Rafael Moreira Claro; Paula Martins HortaArtigo de Periódico
2018Consumo de hortaliças e sua relação com os alimentos ultraprocessados no BrasilDaniela Silva Canella; Maria Laura da Costa Louzada; Rafael Moreira Claro; Janaina Calu Costa; Daniel Henrique Bandoni; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto MartinsArtigo de Periódico
2017Baseline and estimated trends of sodium availability and food sources in the costa rican population during 2004–2005 and 2012–2013Adriana Blanco-Metzler; Rafael Moreira Claro; Katrina Heredia-Blonval; Ivannia Caravaca Rodríguez; María Montero-Campos; Branka Legetic; Mary L'AbbeArtigo de Periódico
2018Tendência da prática de atividade física no lazer entre adultos no Brasil (2006-2016)Michele Santos da Cruz; Regina Tomie Ivata Bernal; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2017Análise da publicidade televisiva de alimentos no contexto das recomendações do Guia Alimentar para a População BrasileiraEmanuella Gomes Maia; Bruna Vieira de Lima Costa; Francielly de Souza Coelho; Julia Soares Guimarães; Rafaela Garcia Fortaleza; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico