Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 30 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Jan-2019Effect of huanglongbing or greening disease on orange juice quality, a reviewBruno Martins Dala-Paula; Anne Plotto; Jinhe Bai; John Anthony Manthey; Elizabeth Amory Baldwin; Rhuanito Soranz Ferrarezi; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
2016Estimativa da exposição humana a mercúrio por consumo de atuns da costa litorânea brasileiraFlávia Beatriz Custódio; Arthur Magno Guedes Franco de Andrade; Aisa Dias Oliveira Del Rio; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Evento
Dec-2018Effect of ripening time on proteolysis, free amino acids, bioactive amines and texture profile of gorgonzola-type cheeseGisela de Magalhães Machado Moreira; Renata Golin Bueno Costa; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Junio César Jacinto de Paula; Denise Sobral; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Jan-2020The germination of soybeans increases the water-soluble components and could generate innovations in soy-based foodsDayla Badann Bueno; Sinézio Inácio da Silva Júnior; Aline Beatriz Seriani Chiarotto; Taila Martins Cardoso; João Alves Neto; Guilherme Coelho Lopes dos Reis; Maria Beatriz de Abreu Glória; Olga Luisa TavanoArtigo de Periódico
2018Bioactive compounds and juice quality from selected grape cultivarsRenata Vieira Damota; Maria Beatriz de Abreu Glória; Bianca Sarzi de Souza; Isabela Peregrino; Rodrigo Meireles de Azevedo Pimentel; Frederico Alcântara Novelli Dias; Laís Cristina de Souza; André Luiz de Souza; Murillo de Albuquerque ReginaArtigo de Periódico
2016Quality assurance of histamine analysis in fresh and canned fishWarlley Pinheiro Evangelista; Tarliane Maria da Silva; Letícia Rocha Guidi; Patrícia Amaral Souza Tette; Ricardo Martins Duarte Byrro; Paula Santiago-Silva; Christian Fernandes; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Nov-2020In vitro digestion of spermidine and amino acids in fresh and processed Agaricus bisporus mushroomGuilherme Coelho Lopes Reis; Bruno Martins Dala-Paula; Olga Luísa Tavano; Letícia Rocha Guidi; Helena Teixeira Godoy; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Mar-2021Mercury in raw and cooked shrimp and mussels and dietary Brazilian exposureBárbara Silveira Costa; Flávia Beatriz Custódio; Valterney Lima Deus; Daniela Chemim de Melo Hoyos; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
1-Jan-2017Advances on the chromatographic determination of amphenicols in foodLetícia Rocha Guidi; Patrícia Amaral Souza Tette; Christian Fernandes; Luiza Helena Meller da Silva; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico
Dec-2020Influence of cocoa clones on the quality and functional properties of chocolate – nitrogenous compoundsValterney Lima Deus; Eliete da Silva Bispo; Adriana Silva Franca; Maria Beatriz de Abreu GlóriaArtigo de Periódico