Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018β-Carotene and milk protein complexation: a thermodynamic approach and a photo stabilization studyCarla Eduarda Ladeira Silva; Eliara Acipreste Hudson; Álvaro Javier Patiño Agudelo; Luis Henrique Mendes da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Maria do Carmo Hespanhol; Frederico Augusto Ribeiro Barros; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
Feb-2018Seleção de bactérias láticas com potencial probiótico provenientes do leite de transição bovino fermentadoFernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Danielle Soares Malveira; Hugo Calixto Fonseca; Maximiliano Soares Pinto; Roberta Torres Careli; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
Aug-2017Eficácia in vitro do extrato etanólico de folhas de ziziphus joazeiro contra bactérias isolados de vacas com mastite como alternativa no controle da qualidade do leiteMárcia Farias Andrade; Valdo Soares Martins Júnior; Eduardo Robson Duarte; Maximiliano Soares Pinto; Franciellen Morais Costa; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Laura Francielle Ferreira BorgesArtigo de Evento
Aug-2017Viabilidade de bactérias lácticas e estabilidade físico-química de bebidas lácteas fermentadas comercializadas em Montes ClarosLaura Francielle Ferreira Borges; Handray Fernandes de Souza; Fernanda Lopes Ferreira; Fabio Ribeiro dos Santos; Lucas Gabriel Meira Santana; Kely Tatianne Costa Santana; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
15-Feb-2017Binding thermodynamics of synthetic dye Allura Red with bovine serum albuminCarini Aparecida Lelis; Eliara Acipreste Hudson; Guilherme Max Dias Ferreira; Gabriel Max Dias Ferreira; Luis Henrique Mendes da Silva; Maria do Carmo Hespanhol da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
Aug-2019III Simpósio de Engenharia de Alimentos: interdisciplinaridade e inovação na engenharia de alimentos-Livro
Jul-2016Bactérias láticas com potencial probiótico provenientes de bezerros nelore criados no semiáridoDanielle Soares Malveira; Fernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Eduardo Robson Duarte; Igor Viana Brandi; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
May-2016Can lutein replace annatto in the manufacture of prato cheese?Denise Sobral; Renata Golin Bueno Costa; Gisela de Magalhães Machado Moreira; Júnio César Jacinto de Paula; Vanessa Aglaê Martins Teodoro; Natália Moreira Nunes; Ana Clarissa dos Santos Pires; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Jan-2017Polydiacetylene/triblock copolymer nanosensor for the detection of native and free bovine serum albuminJaqueline de Paula Rezende; Guilherme Max Dias Ferreira; Gabriel Max Dias Ferreira; Luis Henrique Mendes da Silva; Maria do Carmo Hespanhol da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
30-Jan-2018Plants of the Cerrado with antimicrobial effects against Staphylococcus spp. and Escherichia coli from cattleIzabella Carolina de Oliveira Ribeiro; Emanuelly Gomes Alves Mariano; Roberta Torres Careli; Franciellen Morais Costa; Felipe Machado de Sant’Anna; Maximiliano Soares Pinto; Marcelo Resende de Souza; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico