Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
17-Aug-2022Development and sensory analysis of fermented dairy beverages with different concentrations of syzygium aromaticum essential oilPaula Karoline Soares Farias; Francine Souza Alves da Fonseca; Ernane Ronie Martins; Marinilza Soares Mota Sales; Agda Silene Leite; Fabíola Belkiss Santos de Oliveira; Pedro Miranda Mendes; Ana Carolina Mota Barbosa; Igor Viana Brandi; Renata Ribeiro Durães; João Matheus Almeida Ravnjak; Cintya Neves de Souza; Cláudia de Andrade Souto; Gisely Cardoso Dourado Coutinho; Fernando Emílio Pereira Nunes; Anelisa Mota Sales Barbosa; Anna Christina de AlmeidaArtigo de Periódico
8-Apr-2021Fermented dairy beverage added with clove essential oil modulates oxygen reactive species (ROS) levels: an in silico, in vitro, and in vivo approachStephanie Pedrosa de Oliveira; Anna Christina de Almeida; Keicy Sandy Silvestre de Souza; Sérgio Henrique Sousa Santos; Eliane Macedo Sobrinho Santos; Igor Viana Brandi; Francine Souza Alves da Fonseca; Paula Karoline Soares Farias; João Matheus de Almeida Silva; Luís Paulo Oliveira; Victor Hugo Dantas Guimarães; Cintya Neves de Souza; Laura Francielle Ferreira Borges; Raphael Rodrigues Porto; Pedro Henrique Almeida Souto Santos; Hércules Otacílio SantosArtigo de Periódico
8-Apr-2021Glycemic profile, inflammatory markers, biochemical and histopathological parameters of mice fed with fermented dairy beverage with clove essential oilKeicy Sandy Silvestre de Souza; Anna Christina de Almeida; Stephanie Pedrosa de Oliveira; Igor Viana Brandi; Sérgio Henrique Sousa Santos; Francine Souza Alves da Fonseca; Eliane Macedo Sobrinho Santos; Janaína Ribeiro Oliveira; Daniela Fernanda de Freitas; Deborah de Farias Lelis; Daniel Silva Moraes; João Matheus de Almeida Silva; Cintya Neves de Souza; Paula Karoline Soares Farias; Raphael Rodrigues Porto; Hércules Otacílio SantosArtigo de Periódico
27-Mar-2021Caracterização do óleo de buriti produzido no Norte de Minas Gerais: parâmetros de qualidade, perfil de ácidos graxos e conteúdo de carotenoidesJosé Fábio Soares; Lara Aguiar Borges; Igor Viana Brandi; Sérgio Henrique Sousa Santos; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
23-Mar-2021Development of milk drink with whey fermented and acceptability by children and adolescentsSislene de Matos Reis; Gabriela da Rocha Lemos Mendes; Bruna Mara Aparecida de Carvalho Mesquita; William James Nogueira Lima; Carla Adriana Ferreira Durães Pinheiro; Fernanda Afonso Oliveira Ruas; Grazielle Layanne Mendes Santos; Igor Viana BrandiArtigo de Periódico
Dec-2022Recent advances in the application of xylanases in the food industry and production by actinobacteria: a reviewHandray Fernandes de Souza; Lara Aguiar Borges; Victor Dédalo Di Próspero Gonçalves; João Vitor dos Santos; Mariana Sousa Bessa; Mariana Fronja Carosia; Marina Vieira de Carvalho; Igor Viana Brandi; Eliana Setsuko KamimuraArtigo de Periódico