Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2022Avaliação da microestrutura por difração de raio-x em suco de umbu obtido por co-cristaliazaçãoMilton Nobel Cano Chauca; Claudia Regina Vieira; Kelem Silva Fonseca; Marcos Ferreira Dos Santos; Gabriela Fernanda da Cruz Santos; Heron Ferreira Amaral; Lívia Aparecida Gomes SilvaCapítulo de Livro
2021Análise físico-química e sensorial de doce elaborado com casca do maracujá do mato (Passiflora cincinnata)Isabela Rosa Rocha Machado; Beatriz Megume Rodrigues Matsuki; Marco Ferreira dos Santos; Cristiane Oliveira Correia; Igor Viana Brandi; Milton Nobel Cano ChaucaCapítulo de Livro
2021Avaliação da cor e textura de doce elaborado com casca de maracujá (Passiflora cincinnata)Beatriz Megume Rodrigues Matsuki; Isabela Rosa Rocha Machado; Marco Ferreira dos Santos; Cristiane Oliveira Correia; Igor Viana Brandi; Milton Nobel Cano ChaucaCapítulo de Livro
2022Elaboração de barra alimentícia enriquecida com farinha de casca de maracujá do cerrado (Passiflora cincinnata)Milton Nobel Cano Chauca; Marcos Ferreira dos Santos; Gabriela Fernanda da Cruz Santos; Heron Ferreira Amaral; Lívia Aparecida Gomes Silva; William James Nogueira Lima; Larissa Rodrigues Soares; Gustavo Machado dos Santos; Ana Laura Ribeiro de Freitas; Marina Tatiane GuimarãesCapítulo de Livro
2021Avaliação das propriedades funcionais em cocristalizados de suco de umbuMilton Nobel Cano Chauca; Daniela Silva Rodrigues; Adriana Gonçalves Freitas; Kelem Silva FonsecaCapítulo de Livro