Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/41407
Type: Capítulo de Livro
Title: Quantificação do ácido ursólico presente em extratos hidroetanólicos de diferentes partes da nêspera
Other Titles: Quantification of ursolic acid present in hydroethanolic extracts from different parts of loquat fruit
Authors: Amanda Neris dos Santos
Viviane Dias Medeiros Silva
Camila Argenta Fante
Subject: Tecnologia de alimentos
Nêspera
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: FAR - DEPARTAMENTO DE ALIMENTOS
Rights: Acesso Aberto
metadata.dc.identifier.doi: 10.22533/at.ed.382200210
URI: http://hdl.handle.net/1843/41407
Issue Date: 2020
metadata.dc.url.externa: https://www.atenaeditora.com.br/post-ebook/3553
metadata.dc.relation.ispartof: As Ciências Biológicas e a interface com vários saberes 2
Appears in Collections:Capítulo de Livro



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.