Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/47959
Type: Capítulo de Livro
Title: Elaboração do fermentado alcoólico de acerola (Malpighia glabra L.)
Authors: Grazielle Layanne Mendes Santos
Carla Adriana Ferreira Durães
Thalita Cordeiro dos Santos
Deyse Karoline de Souza Lima
Maria Izabel de Jesus Viana
Igor Viana Brandi
Subject: Acerola
Bebidas fermentadas
Cinética química
Antioxidantes
Compostos bioativos
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
URI: http://hdl.handle.net/1843/47959
Issue Date: Aug-2019
metadata.dc.url.externa: https://www.simeali.com/_files/ugd/c971a0_eb9f3e9995d84741b8a3feb5c503eed9.pdf
metadata.dc.relation.ispartof: Simpósio de Engenharia de Alimentos da UFMG - SIMEALI
Appears in Collections:Capítulo de Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Elaboração do fermentado alcoólico de acerola (Malpighia glabra L.).pdf624.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.