Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/59993
Type: Artigo de Evento
Title: Pães tipo bisnaguinha elaborados com farinha de beterraba: quais são as características de embalagem ideais para sua comercialização?
Authors: Maria Izabel de Jesus Viana
Lilian Karoline Souza Fernandes
Tatiane Pereira da Silva
Beatriz Megume Rodrigues Matsuki
Mariuze Loyanne Pereira Oliveira
Juliana Pinto de Lima
Claudia Regina Vieira
Subject: Produtos novos
Estimulos sensoriais
Panificação
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
URI: http://hdl.handle.net/1843/59993
Issue Date: 2022
metadata.dc.url.externa: https://lnk.bio/sicitalppgcta
metadata.dc.relation.ispartof: Simpósio de Ciência e Tecnologia de Alimentos
Appears in Collections:Artigo de Evento

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pães tipo bisnaguinha elaborados com farinha de beterraba-Julia Ferreira da Silva.pdf307.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.