Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1843/59993
Type: | Artigo de Evento |
Title: | Pães tipo bisnaguinha elaborados com farinha de beterraba: quais são as características de embalagem ideais para sua comercialização? |
Authors: | Maria Izabel de Jesus Viana Lilian Karoline Souza Fernandes Tatiane Pereira da Silva Beatriz Megume Rodrigues Matsuki Mariuze Loyanne Pereira Oliveira Juliana Pinto de Lima Claudia Regina Vieira |
Subject: | Produtos novos Estimulos sensoriais Panificação |
language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
Publisher: | Universidade Federal de Minas Gerais |
Publisher Initials: | UFMG |
metadata.dc.publisher.department: | ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS |
Rights: | Acesso Aberto |
URI: | http://hdl.handle.net/1843/59993 |
Issue Date: | 2022 |
metadata.dc.url.externa: | https://lnk.bio/sicitalppgcta |
metadata.dc.relation.ispartof: | Simpósio de Ciência e Tecnologia de Alimentos |
Appears in Collections: | Artigo de Evento |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pães tipo bisnaguinha elaborados com farinha de beterraba-Julia Ferreira da Silva.pdf | 307.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.