Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Search
Search:
All of DSpace
Trabalhos Acadêmicos
Dissertações e Teses
Pós-Graduação em Ciência de Alimentos
Dissertações de Mestrado
Teses de Doutorado
for
Current filters:
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 15 (Search time: 0.08 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
22-Feb-2006
Estudos de parâmetros de propagação de fermento (Saccharomyces cerevisiae) para produção de cachaça de alambique
Helia Lucila Malta
Dissertação de Mestrado
9-Oct-2014
Assessment of volatile organic compounds in different alcoholic fermentation process of banana terra pulps and identification of aroma-impact volatiles in banana spirit
Michely Capobiango
Tese de Doutorado
29-Aug-2014
Fermentados alcoólico e acético de polpa e casca de abacaxi (Ananas Comosus (L.) Merril): cinética das fermentações e caracterização dos produtos
Leticia Mendonca Alvarenga
Tese de Doutorado
29-Feb-2016
Bioprospecção de fungos endofíticos potencialmente produtores de enzimas lipolíticas aplicáveis na área de alimentos
Elaine Cristina da Costa
Dissertação de Mestrado
31-May-2005
Estudo da adequação de critérios de boas práticas de fabricação na avaliação de fábricas de cachaça de alambique
Anderson Ferreira Vilela
Dissertação de Mestrado
1-Oct-2010
Desenvolvimento de uma cultura iniciadora para produção de kefir
Raphaella Puccetti Carneiro
Dissertação de Mestrado
18-Feb-2014
Obtenção e caracterização de vinho e vinagre de manga (Mangifera indica L.): parâmetros cinéticos das fermentações alcoólica e acética
Cosme Damião Barbosa
Dissertação de Mestrado
2-Mar-2017
Microencapsulação de Bifidobacterium longum 51A incorporada em farinha de aveia
Beatriz Silva Pereira
Tese de Doutorado
24-May-2011
Efeito do método de produção de kefir na vida de prateleira e na infecção experimental com Salmonella Typhimurium em camundongos
Natalia Caldeira de Carvalho
Dissertação de Mestrado
6-Dec-2013
Xilanases de leveduras e fungos leveduriformes e sua aplicação em processos de produção de bioetanol lignocelulósico e panificação
Carla Alves Lara
Tese de Doutorado
Discover
Author
2
Beatriz Silva Pereira
1
Anderson Ferreira Vilela
1
Andrea Carrara Goecze
1
Carla Alves Lara
1
Cosme Damião Barbosa
1
Elaine Cristina da Costa
1
Helia Lucila Malta
1
Leticia Mendonca Alvarenga
1
Luciana Rodrigues Faleiro
1
Michely Capobiango
.
next >
Advisor
4
Inayara Cristina Alves Lacerda
3
Jacques Robert Nicoli
1
Accacia Julia Guimaraes Pereira
1
Amazile Biagioni Ribeiro de Abreu...
1
Carlos Augusto Rosa
1
César Simões da Fonseca
1
Gecernir Colen
1
Helmuth Guido Siebald Luna
1
Silvana da Motta
1
Zenilda de Lourdes Cardeal
.
next >
Referees
3
Helmuth Guido Siebald Luna
3
Inayara Cristina Alves Lacerda
2
Accacia Julia Guimaraes Pereira
2
Carlos Augusto Rosa
2
Elisabeth Neumann
2
Marcelo Resende de Souza
2
Raquel Linhares Bello de Araujo
2
Roberto Goncalves Junqueira
2
Silvana da Motta
1
Adriane Elisabete Antunes de Moraes
.
next >
Subject
2
Cachaça
2
Compostos voláteis
2
Fermentação acética
2
Fermentação alcoólica
2
Kefir
2
Meio de cultura
2
Probiótico
2
Processamento
2
Saccharomyces cerevisiae
1
Abacaxi Cascas
.
next >
Document Type
9
Dissertação de Mestrado
6
Tese de Doutorado
Date issued
12
2010 - 2017
3
2005 - 2009
Date Available
15
2019