Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/75959
Type: Livro
Title: V Simpósio de Engenharia de Alimentos (SIMEALI): biomas brasileiros: industrialização e consumo alimentar
Authors: Carlos Alexandre de Oliveira
Claudia Regina Vieira
Érika Endo Alves
Subject: Alimentos - Indústria
Alimentos - Conservação
Levantamentos nutricionais
Avaliação sensorial
Sustentabilidade
Biomas
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
URI: http://hdl.handle.net/1843/75959
Issue Date: 2023
metadata.dc.url.externa: https://www.simeali.com/_files/ugd/c971a0_1b7b1518018540d99bfcb1ffe191d87c.pdf
Appears in Collections:Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V Simpósio de Engenharia de Alimentos (SIMEALI).pdf18.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.