Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/83568
Type: Capítulo de Livro
Title: Composição centesimal de amêndoa do baru (Dipteryx alata Vogel)
Authors: Mayra Sabrina de Jesus Silva Oliveira
Vitor Augusto Teixeira de Rezende
Italo Magno Matos de Freitas
Lenita Sena de Assis
Ederson Paulo Xavier Guilherme
Bruna Mara Aparecida de Carvalho
Subject: Alimentos -- Análise
Nutrição -- Necessidades
Agricultura de regiões áridas
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
URI: http://hdl.handle.net/1843/83568
Issue Date: 2019
metadata.dc.url.externa: https://www.simeali.com/_files/ugd/c971a0_eb9f3e9995d84741b8a3feb5c503eed9.pdf
Appears in Collections:Capítulo de Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Composição centesimal de amêndoa do baru (dipteryx alata vogel) - Simeali 3.pdf441.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.