Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Maria Beatriz de Abreu Glória
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 29 to 48 of 64
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
25-Nov-2020
Formation of processing-induced toxicants
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Lilia Masson
;
Jaime Amaya-Farfan
;
Délia B. Rodriguez-Amaya
Capítulo de Livro
1-May-2021
In vitro bioaccessibility of amino acids and bioactive amines in 70% cocoa dark chocolate: what you eat and what you get
Bruno Martins Dala-Paula
;
Valterney Lima Deus
;
Olga Luisa Tavano
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
Oct-2020
In vitro bioaccessibility of amino acids in dark chocolate
Bruno Martins Dala-Paula
;
Valterney Lima Deus
;
Olga Luisa Tavano
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
Nov-2020
In vitro digestion of spermidine and amino acids in fresh and processed Agaricus bisporus mushroom
Guilherme Coelho Lopes Reis
;
Bruno Martins Dala-Paula
;
Olga Luísa Tavano
;
Letícia Rocha Guidi
;
Helena Teixeira Godoy
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
Dec-2020
Influence of cocoa clones on the quality and functional properties of chocolate – nitrogenous compounds
Valterney Lima Deus
;
Eliete da Silva Bispo
;
Adriana Silva Franca
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
Jun-2019
Influence of spontaneous fermentation of manipueira on bioactive amine and carotenoid profiles during tucupi production
Brenda de Nazaré do Carmo Brito
;
Renan Campos Chisté
;
Alessandra Santos Lopes
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Rosinelson da Silva Pena
Artigo de Periódico
May-2019
Influência da fermentação no perfil e teores de aminoácidos do cacau
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Valterney Lima Deus
;
Eliete da Silva Bispo
Artigo de Evento
Aug-2018
Influência da remoção da gordura na quantificação de compostos bioativos e atividade antioxidante do chocolate
Valterney Lima Deus
;
Eliete da Silva Bispo
;
Adriana Silva Franca
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
Mar-2021
Interactive effect of physicochemical and microbial variables on bioactive amines content during storage of probiotic fermented milk
Carla Paulo Vieira
;
Marion Pereira da Costa
;
Vitor Luiz de Melo Silva
;
Karina Frensel Delgado
;
Beatriz da Silva Frasão
;
Thaisa Abrantes Elias
;
Yves Eduardo Chifarelli de Oliveira Nunes
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Carlos Adam Conte-Junior
Artigo de Periódico
Jul-2018
Mercury in fish from the Madeira River and health risk to Amazonian and riverine populations
José Maria Soares
;
José Maria Gomes
;
Marcelo Rodrigues dos Anjos
;
Josianne Nicácio Silveira
;
Flávia Beatriz Custódio
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
Mar-2021
Mercury in raw and cooked shrimp and mussels and dietary Brazilian exposure
Bárbara Silveira Costa
;
Flávia Beatriz Custódio
;
Valterney Lima Deus
;
Daniela Chemim de Melo Hoyos
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
2019
Mineral content, phenolic compounds and bioactive amines of cheese bread enriched with cowpea
Rodrigo Barbosa Monteiro Cavalcante
;
Marcelo Antônio Morgano
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Maurisrael de Moura Rocha
;
Marcos Antônio da Mota Araújo
;
Regilda Saraiva dos Reis Moreira-Araújo
Artigo de Periódico
2016
Multiclass method for pesticides quantification in honey by means of modified QuEChERS and UHPLC–MS/MS
Patrícia Amaral Souza Tette
;
Fabiano Aurélio da Silva Oliveira
;
Elba Nathália Corrêa Pereira
;
Gilsara Silva
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Christian Fernandes
Artigo de Periódico
20-Mar-2023
Ocorrência de enterotoxina estafilocócica em queijo artesanal produzido na serra geral-mg
Larissa Ribeiro Lopes
Dissertação
2017
Parâmetros de desempenho em método UHPLC-UV para quantificação de aminoácidos livres e aminas bioativas em queijos mussarela, prato, parmesão e gorgonzola
Gisela de Magalhães Machado Moreira
;
Denise Sobral
;
Renata Golin Bueno Costa
;
Junio César Jacinto de Paula
;
Christian Fernandes
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Periódico
Jun-2020
Pasteurization of passion fruit Passiflora setacea pulp to optimize bioactive compounds retention
Beatriz Alejandra Ortega Sanchez
;
Sonia Maria Costa Celestino
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Isadora Costa Celestino
;
María Isabel Ordóñez Lozada
;
Samuel Dias Araújo Júnior
;
Ernandes Rodrigues de Alencar
;
Lívia de Lacerda de Oliveira
Artigo de Periódico
2019
Peixe bonito assado: um caso de surto de intoxicação por histamina
Emy Takemoto
;
Patrícia Rossi Moriconi
;
Elaine Marra de Azevedo Mazon
;
Regina Sorrentino Minazzi Rodrigues
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Ana Marian Solbiati Pinotti
;
Eunice Retroz Bernardes
Artigo de Periódico
May-2019
Perfil e teores de aminas bioativas livres em farinhas de origem animal
Douglas Evangelista Braga
;
Audecir Giombelli
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
Artigo de Evento
2016
Pesticides in honey: a review on chromatographic analytical methods
Patrícia Amaral Souza Tette
;
Letícia Rocha Guidi
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Christian Fernandes
Artigo de Periódico
15-Jul-2020
Preclinical pharmacokinetic study of a new thiazolyl hydrazone derivative with antifungal activity in mice plasma by LC-MS/MS
Iara Rinco Silva
;
Alysson Vinícius Braga
;
Maria Beatriz de Abreu Glória
;
Renes de Resende Machado
;
Isabela Costa César
;
Renata Barbosa de Oliveira
Artigo de Periódico