Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Renata Adriana Labanca
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 11 to 25 of 25
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2019
Efeito do tamanho da partícula na biodisponibilidade de compostos fenólicos e perfil de ácidos graxos durante a digestão in vitro de sementes de chia (salvia hispanica)
Renata Adriana Labanca
;
Alminger Marie
Capítulo de Livro
May-2019
Effect of in vitro gastrointestinal digestion on the mineral content, phenolic compounds, and antioxidant capacity of commercial pulps of purple and white açaí (Euterpe oleracea Mart.)
Elaine Carvalho Minighin
;
Karine Freire de Souza
;
Virginia Del Carmen Troncoso Valenzuela
;
Nilton de Oliveira Couto e Silva
;
Luicilene Rezende Anastácio
;
Renata Adriana Labanca
Artigo de Periódico
2020
Effect of inulin, medium-chain triglycerides and whey protein isolate on stability and in vitro digestibility of enteral nutrition formulas
Mariana Wanessa Santana de Souza
;
Evelyn de Souza Oliveira Lopes
;
Gustavo Pereira Cosenza
;
Verônica Ortiz Alvarenga
;
Renata Adriana Labanca
;
Raquel Linhares Bello de Araújo
;
Inayara Cristina Alves Lacerda
Artigo de Periódico
2019
Effect of particle size of chia seeds on bioaccessibility of phenolic compounds during in vitro digestion
Renata Adriana Labanca
;
Cecília Svelander
;
Marie Alminger
Artigo de Periódico
Jan-2019
In vitro and in silico studies of antioxidant activity of 2-thiazolylhydrazone derivatives
Vinícius Gonçalves Maltarollo
;
Marina Ferrara de Resende
;
Thales Kronenberger
;
Cleudiomar Inácio Lino
;
Maria Clara Pinheiro Duarte Sampaio
;
Maira Galdino da Rocha Pitta
;
Moacyr Jesus Barreto de Melo Rêgo
;
Renata Adriana Labanca
;
Renata Barbosa de Oliveira
Artigo de Periódico
2018
Influence in the drink preparation mode associated coffee the antioxidant capacity of different brands
Ázula Narayama Malacco Ferreira
;
Mariana Mirelle Pereira Natividade
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza Ferreira
;
Renata Adriana Labanca
Artigo de Periódico
2018
Influência do método de extração de café no perfil químico e atividade antioxidante “in vitro” e “in vivo” nas bebidas
Daniel Mansur Rabelo
;
Bárbara Oliveira Henriques
;
Rachel Oliveira Castilho
;
Renata Adriana Labanca
Artigo de Periódico
2020
Mercúrio em peixes comercializados em Minas Gerais e possíveis riscos associados ao seu consumo
Ághata de França Costa
;
Flávia Beatriz Custódio
;
Nilton de Oliveira Couto e Silva
;
Renata Adriana Labanca
Artigo de Periódico
28-Jul-2022
Otimização e validação de metodologia quantitativa para determinação de fenilalanina em farinha de trigo empregando cromatografia líquida de alta eficiência com detector UV-VIS.
Lorena Thais Souza Dias
Dissertação
2022
Oxidative stress and phenylketonuria: an integrative review
Ana Luiza Coeli Cruzramos
;
Roberto Cesar Santos de Sousa
;
Elaine Carvalho Minighin
;
Lorena Thais Souza Dias
;
Renata Adriana Labanca
;
Júlio Onésio Ferreira Melo
;
Raquel Linhares Bello de Araujo
Artigo de Periódico
2019
Óleo de coco extravirgem: alterações físico-químicas e sensoriais acarretadas pela fritura e por diferentes condições de armazenamento
Mariana Nunes de Lima Emídio
;
Ludmila Fernanda Souza de Oliveira
;
Lúcia Helena Esteves dos Santos Laboissière
;
Marina Campos Zicker
;
Renata Adriana Labanca
Capítulo de Livro
30-Aug-2023
Plantas alimentícias não convencionais (PANC) como alternativa dietética para fenilcetonúricos.
Elaine Carvalho Minighin
Tese
2016
Production and evaluation of a reference material for moisture, ash, and total fat mass fractions, and titratable acidity in whole milk powder
Renata Luana de Pádua Gandra
;
Ana Luiza Soares dos Santos
;
Pedro Paulo Borges dos Santos
;
Ronália Leite Alvarenga
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Renata Adriana Labanca
;
Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Artigo de Periódico
2017
Proposta de uma disciplina dinâmica optativa "praticando ciências" para os cursos da área de ciências da UFMG
Renata Adriana Labanca
Artigo de Evento
2017
Supercritical carbon dioxide extraction and conventional extraction of chia seed oils: chemical composition and lipid oxidation
Renata Adriana Labanca
;
Cecília Svelander
;
Lovisa Eliasson
;
Raquel Linhares Bello de Araújo
;
Lilia Ahrné
;
Marie Alminger
Artigo de Periódico