Browsing by Author Guilherme Resende da Silva

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)Type
30-Jan-2015Atividade de alfa-amilase como indicadora da eficiência da pasteurização de ovos e sua qualidade microbiológicaGuilherme Resende da SilvaDissertação de Mestrado
2018Caracterização microbiológica de carcaças de frangos de corte produzidas no estado de Minas GeraisLiliane Denise Miranda Menezes; Arina Lopes de Lima; Eronilda Castro Pena; Guilherme Resende da Silva; Roger Wilker Tavares Klein; Carla Aparecida da Silva; Débora Cristina Sampaio de Assis; Tadeu Chaves de Figueiredo; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
29-Apr-2019Desenvolvimento e validação de metodologia de resíduos de avermectinas, benzoimidazóis e nitroimidazóis em músculo bovino por UPLC/MS-MS com extração por QuEChERSGuilherme Resende da SilvaTese
27-Jul-2017Determination of the residue levels of nicarbazin and combination nicarbazin-narasin in broiler chickens after oral administrationArina Lopes de Lima; Fabiano Barreto; Renata Batista Rau; Guilherme Resende da Silva; Leonardo José Camargos Lara; Tadeu Chaves de Figueiredo; Débora Cristina Sampaio de Assis; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
Sep-2017Evaluation of the alpha-amylase activity as an indicator of pasteurization efficiency and microbiological quality of liquid whole eggsGuilherme Resende da Silva; Liliane Denise Miranda Menezes; Isabela Pereira Lanza; Daniela Duarte de Oliveira; Carla Aparecida da Silva; Roger Wilker Tavares Klein; Débora Cristina Sampaio de Assis; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
15-Nov-2016Evaluation of the Presence and Levels of Enrofloxacin, Ciprofloxacin, Sulfaquinoxaline and Oxytetracycline in Broiler Chickens after Drug AdministrationDébora Cristina Sampaio de Assis; Guilherme Resende da Silva; Isabela Pereira Lanza; Ana Cláudia Dos Santos Rossi Ribeiro; Ângela Maria Quintão Lana; Leonardo José Camargos Lara; Tadeu Chaves de Figueiredo; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
2016Influence of cutting room temperature on the microbiological quality of chicken breast meatAnna Paula Rezende Cintra; Maria Clara Grossi Andrade; Marilze M. Lazarini; Débora Cristina Sampaio de Assis; Guilherme Resende da Silva; Liliane Denise Miranda Menezes; Tadeu Chaves de Figueiredo; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
2022Research note: antimicrobial resistance profile of enterococcus spp. isolated from the eggshell of laying hens submitted to pharmacological treatmentI.P. Lanza; Silvana de Vasconcelos Cançado; Guilherme Resende da Silva; Liliane Denize Miranda Menezes; Débora Cristina Sampaio de Assis; H. C. P. Figueiredo; Leonardo José Camargos Lara; Tadeu Chaves de Figueiredo; Marcelo Resende de SouzaArtigo de Periódico
23-Oct-2017Validation of an UHPLC-MS/MS method for screening of antimicrobial residues in eggs and their application to analyses of eggs from laying hens subjected to pharmacological treatmentLetícia Gomes Magnago Caldeira; Flávio Alves Santos; Andréa Melo Garcia de Oliveira; Josefa Abucater Lima; Leonardo Francisco de Souza; Guilherme Resende da Silva; Débora Cristina Sampaio de Assis; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
May-2018Viability of Campylobacter spp. in frozen and chilled broiler carcasses according to real-time PCR with propidium monoazide pretreatmentAndrea Guicheney Salgado e Almeida Castro; Elaine Maria Seles Dorneles; Ethiene Luiza Souza Santos; Telma Maria Alves; Guilherme Resende da Silva; Tadeu Chaves de Figueiredo; Débora Cristina Sampaio de Assis; Andrey Pereira Lage; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico