Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Renata Bertazzi Levy
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date
Title
Author(s)
Type
12-Sep-2017
Alimentação de estudantes: associação com fatores individuais, familiares, comportamentais e indicadores socioeconômicos.
Nathalia Luiza Ferreira
Tese de Doutorado
7-Mar-2017
Associação entre o consumo de alimentos ultraprocessados e indicadores de obesidade no ELSA-Brasil (2008-2010)
Fernanda Marcelina Silva
Dissertação de Mestrado
7-Feb-2019
Association between consumption of ultra-processed foods and serum c-reactive protein levels: cross-sectional results from the elsa-brasil study
Aline Ester da Silva Cruzlopes
;
Larissa Fortunato Araújo
;
Renata Bertazzi Levy
;
Sandhi Maria Barreto
;
Luana Giatti Gonçalves
Artigo de Periódico
2019
Association between the price of ultra-processed foods and obesity in Brazil
Camila Mendes dos Passos
;
Emanuella Gomes Maia
;
Renata Bertazzi Levy
;
Ana Paula Bortoletto Martins
;
Rafael Moreira Claro
Artigo de Periódico
15-Nov-2017
Cluster of risk and protective factors for obesity among brazilian adolescents
Emanuella Gomes Maia
;
Larissa Loures Mendes
;
Adriano Marçal Pimenta
;
Renata Bertazzi Levy
;
Rafael Moreira Claro
Artigo de Periódico
2018
Consumo de hortaliças e sua relação com os alimentos ultraprocessados no Brasil
Daniela Silva Canella
;
Maria Laura da Costa Louzada
;
Rafael Moreira Claro
;
Janaina Calu Costa
;
Daniel Henrique Bandoni
;
Renata Bertazzi Levy
;
Ana Paula Bortoletto Martins
Artigo de Periódico
2022
Educational inequality in consumption of in natura or minimally processed foods and ultra-processed foods: the intersection between sex and race/skin color in Brazil
Barbara Virginia Caixeta Crepaldi
;
Letícia Martins Okada
;
Rafael Moreira Claro
;
Maria Laura da Costa Louzada
;
Leandro F. M. Rezende
;
Renata Bertazzi Levy
;
Catarina Machado Azeredo
Artigo de Periódico
6-Mar-2020
Potencial impacto financeiro às famílias na adoção das recomendações do Guia Alimentar para a População Brasileira
Emanuella Gomes Maia
Tese
2021
Replacing ultra-processed foods with fresh foods to meet the dietary recomendations: a matter of cost?
Emanuella Gomesmaia
;
Camila Mendes Dos Passos
;
Fernanda Serra Granado
;
Renata Bertazzi Levy
;
Rafael Moreira Claro
Artigo de Periódico
2022
Três décadas da disponibilidade domiciliar de alimentos segundo a nova ? brasil, 1987?2018
Renata Bertazzi Levy
;
Giovanna Calixto Andrade
;
Gabriela Lopes da Cruz
;
Fernanda Rauber
;
Maria Laura da Costa Louzada
;
Rafael Moreira Claro
;
Carlos Augusto Monteiro
Artigo de Periódico
2020
What to expect from the price of healthy and unhealthy foods over time? The case from Brazil
Emanuella Gomes Maia
;
Camila Mendes dos Passos
;
Renata Bertazzi Levy
;
Ana Paula Bortoletto Martins
;
Laís Amaral Mais
;
Rafael Moreira Claro
Artigo de Periódico