Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-18 of 18 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Aug-2019Análises físico-químicas de frutos do coquinho-azedo (Butia capitata var. capitata) de epicarpo amarelo e roxoGabriel Sthefano Lourenço Pereira; Mariana Gonçalves Teixeira; Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de LimaCapítulo de Livro
Aug-2019Análise sensorial de barra de frutas elaboradas com farinha da torta de buriti (Mauritia flexuosa L.)Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Ana Flávia Dias Costa; Carla Beatriz Silva; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Cláudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Avaliação sensorial de biscoitos tipo cookie elaborados com farinha de batata doceCarla Beatriz Silva; Karolina Soares da Silva; Gabriel Sthefano Lourenco Pereira; Ana Flávia Dias Costa; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Cláudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Caracterização de farinhas de arroz para elaboração de produtos sem glútenAna Flávia Dias Costa; Maria Luiza Duarte Fonseca; Breno Soares da Silva; Karolina Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Composição centesimal e tecnológica de biscoitos doces com farinha de beterrabaKarolina Soares da Silva; Carla Beatriz Silva; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Ana Flávia Campos Santos; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Cláudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2019Análise físico-química do doce de grão-de-bico (cicer arietinum l.)Daniela Silva Rodrigues; Poliane Batista Santos; Milton Nobel Cano Chauca; Candido Alves da Costa; Nubia Fernandes Bispo; Mariuze Loyanny Pereira OliveiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Análise sensorial de biscoitos doces com farinha de beterrabaKarolina Soares da Silva; Carla Beatriz Silva; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flávia Campos Santos; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2021Impacto do revestimento comestível ativo sobre características físico-químicas de banana prata anã estocada sob temperatura ambienteMárcia Farias Andrade; Maria Luiza D' Almeida Casaro; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Erika Endo AlvesCapítulo de Livro