Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.066 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Análise sensorial de minibolos elaborados com farinha de beterrabaJéssica Fernandes Mendes; Camila Almeida de Jesus; Isabela Garcia Ribeiro; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2016Avaliação sensorial de barras alimentícias de amaranto enriquecidas com proteínaCarla Adriana Ferreira Durães; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Caracterização de farinhas de arroz para elaboração de produtos sem glútenAna Flávia Dias Costa; Maria Luiza Duarte Fonseca; Breno Soares da Silva; Karolina Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Caracterização de pré-misturas para bolos elaborados com farinhas de arroz branco, negro e vermelhoBreno Soares da Silva; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flavia Dias Costa; Ana Flávia Campos Santos; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação nutricional e sensorial de bolos elaborados com farinhas de diferentes tipos de arrozMaria Luiza Duarte Fonseca; Breno Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação sensorial de margarinas enriquecidas com óleo de buriti (Mauritia flexuosa) e macaúba (Acrocomia aculeata (Jacq.) Lodd.Francine Ferreira Martins; Thalita Cordeiro Santos; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro