Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/45185
Type: Capítulo de Livro
Title: Análise sensorial de minibolos elaborados com farinha de beterraba
Authors: Jéssica Fernandes Mendes
Camila Almeida de Jesus
Isabela Garcia Ribeiro
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
Claudia Regina Vieira
Subject: Alimentos - Avaliação sensorial
Bolos
Panificação
Beterraba
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
URI: http://hdl.handle.net/1843/45185
Issue Date: 2016
metadata.dc.relation.ispartof: Gastronomia: da tradição à inovação
Appears in Collections:Capítulo de Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Análise sensorial de minibolos elaborados com farinha de beterraba.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.