Search


Current filters:




Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Feb-2018Seleção de bactérias láticas com potencial probiótico provenientes do leite de transição bovino fermentadoFernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Danielle Soares Malveira; Hugo Calixto Fonseca; Maximiliano Soares Pinto; Roberta Torres Careli; Eduardo Robson DuarteArtigo de Periódico
Aug-2019Caracterização física e do perfil de textura na maturação do queijo artesanal da região Serra Geral - MGRoberta da Cruz Cangussu; Thinara Freitas de Oliveira; Kely Tatianne Costa Santana; Ana Clarissa Santos Pires; Maximiliano Soares PintoCapítulo de Livro
Aug-2019Caracterização microbiológica na maturação do queijo artesanal da Serra GeralRoberta Ribeiro da Cruz Cangussu; Thinara de Freitas Oliveira; Kely Tatianne Costa Santana; Janaína Teles de Faria; Maximiliano Soares PintoCapítulo de Livro
Aug-2017Eficácia in vitro do extrato etanólico de folhas de ziziphus joazeiro contra bactérias isolados de vacas com mastite como alternativa no controle da qualidade do leiteMárcia Farias Andrade; Valdo Soares Martins Júnior; Eduardo Robson Duarte; Maximiliano Soares Pinto; Franciellen Morais Costa; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Laura Francielle Ferreira BorgesArtigo de Evento
Aug-2017Viabilidade de bactérias lácticas e estabilidade físico-química de bebidas lácteas fermentadas comercializadas em Montes ClarosLaura Francielle Ferreira Borges; Handray Fernandes de Souza; Fernanda Lopes Ferreira; Fabio Ribeiro dos Santos; Lucas Gabriel Meira Santana; Kely Tatianne Costa Santana; Maximiliano Soares PintoArtigo de Evento
Jun-2016Efeito da adição do fermento natural sobre a contagem de bactérias láticas em queijo minas artesanal do SerroVirgínia Nardy Paiva; Ana Luísa Ferreira Simões Cunha; Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu; Denise Sobral; Rogério Marcos de Souza; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
Jul-2016Bactérias láticas com potencial probiótico provenientes de bezerros nelore criados no semiáridoDanielle Soares Malveira; Fernanda Guimarães; Vanessa de Araújo Veloso; Eduardo Robson Duarte; Igor Viana Brandi; Maximiliano Soares PintoArtigo de Periódico
2017Bebidas lácteas fermentadas: tecnologia, padrões e tendênciasJunio Cesar Jacinto de Paula; Maximiliano Soares Pinto; Marco Antônio Sloboda Cortez; Juliana Nogueira Boccia; Gabriel Gomes BastosArtigo de Periódico
Jan-2017Polydiacetylene/triblock copolymer nanosensor for the detection of native and free bovine serum albuminJaqueline de Paula Rezende; Guilherme Max Dias Ferreira; Gabriel Max Dias Ferreira; Luis Henrique Mendes da Silva; Maria do Carmo Hespanhol da Silva; Maximiliano Soares Pinto; Ana Clarissa dos Santos PiresArtigo de Periódico
2016Performance of two alternative methods for Listeria detection throughout Serro Minas cheese ripeningGardênia Márcia Silva Campos Mata; Evandro Martins; Solimar Gonçalves Machado; Maximiliano Soares Pinto; Antônio Fernandes de Carvalho; Maria Cristina Dantas VanettiArtigo de Periódico