Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2021Effects of thermal process in bioactive compounds of mixed brazilian cerrado fruit jamTelma Melo Brandão; Elisângela Elena Nunes Carvalho; Juliana Pinto de Lima; Eloá Lourenço do Carmo; Heloisa Helena de Siqueira Elias; Glêndara Aparecida de Souza Martins; Soraia Vilela BorgesArtigo de Periódico
2021Propriedades físico-químicas da polpa de tamarillo (Solanum betaceum) e sua aplicabilidade na elaboração de sorvetesCláudia Maciel Fernandino; Adriano Tertuliano Nepomuceno; Hugo Calixto Fonseca; Rejiane Avelar Bastos; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
2021Avaliação da cobertura comestível elaborada a partir de quitosana, farelo de arroz e fécula de mandioca na conservação pós-colheita de morangosLucélia Cristiane das Graças Batista Turquett; Rejiane Avelar Bastos; Juliana Pinto de Lima; Gerson de Freitas Silva ValenteArtigo de Periódico
2021Mango fruit by-product as a potential source of nutrients and carotenoids for foodRenata Nolasco Braga Souto; Lara Aguiar Borges; Enele Tairine Borges Gonçalves; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; José Fabio Soares; Caroline Roberta Freitas Pires; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
2021Proximate, mineral and carotenoid composition of coquinho-azedo flourGabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga Souto; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; José Fabio Soares; Elisângela Elena Nunes Carvalho; Caroline Liboreiro Paiva; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
2021Desenvolvimento do processo de secagem de cebolinha (allium fistulosum)Milton Nobel Cano-Chauca; William James Nogueira Lima; Igor Viana Brandi; Claudia Regina Vieira; Daniela Silva Rodrigues; Juliana Pinto de Lima; Núbia Fernandes Bispo; Rosiane Borges BatistaArtigo de Periódico
2021Impacto do revestimento comestível ativo sobre características físico-químicas de banana prata anã estocada sob temperatura ambienteMárcia Farias Andrade; Maria Luiza D' Almeida Casaro; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Erika Endo AlvesCapítulo de Livro
2021Influência da marca e embalagem de sorvetes na aceitação e na intenção de compra dos consumidoresJesilaine Aparecida Vargas; Tatielle Aparecida de Carvalho Rodrigues; Lara Aguiar Borges; Juliana Pinto de Lima; Gerson de Freitas Silva Valente; Rejiane Avelar BastosCapítulo de Livro
15-Nov-2021Parâmetros técnicos do processo de secagem de pimentão (Capsicum annuum L.)Milton Nobel Cano Chauca; William James Nogueira Lima; Igor Viana Brandi; Claudia Regina Vieira; Daniela Silva Rodrigues; Juliana Pinto de Lima; Núbia Fernandes Bispo; Debora Maria Barbosa SouzaArtigo de Periódico
2021Pequi flour applied in the preparation of food pastaRenata Nolasco Braga-Souto; Thalita Cordeiro Santos; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina Vieira; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico