Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Search
Search:
All of DSpace
Publicações Científicas e Culturais
Artigo de Evento
Artigo de Periódico
Capítulo de Livro
Livro
for
Current filters:
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2021
Effects of thermal process in bioactive compounds of mixed brazilian cerrado fruit jam
Telma Melo Brandão
;
Elisângela Elena Nunes Carvalho
;
Juliana Pinto de Lima
;
Eloá Lourenço do Carmo
;
Heloisa Helena de Siqueira Elias
;
Glêndara Aparecida de Souza Martins
;
Soraia Vilela Borges
Artigo de Periódico
2021
Propriedades físico-químicas da polpa de tamarillo (Solanum betaceum) e sua aplicabilidade na elaboração de sorvetes
Cláudia Maciel Fernandino
;
Adriano Tertuliano Nepomuceno
;
Hugo Calixto Fonseca
;
Rejiane Avelar Bastos
;
Juliana Pinto de Lima
Artigo de Periódico
2021
Avaliação da cobertura comestível elaborada a partir de quitosana, farelo de arroz e fécula de mandioca na conservação pós-colheita de morangos
Lucélia Cristiane das Graças Batista Turquett
;
Rejiane Avelar Bastos
;
Juliana Pinto de Lima
;
Gerson de Freitas Silva Valente
Artigo de Periódico
2021
Mango fruit by-product as a potential source of nutrients and carotenoids for food
Renata Nolasco Braga Souto
;
Lara Aguiar Borges
;
Enele Tairine Borges Gonçalves
;
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
;
José Fabio Soares
;
Caroline Roberta Freitas Pires
;
Juliana Pinto de Lima
Artigo de Periódico
2021
Proximate, mineral and carotenoid composition of coquinho-azedo flour
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Renata Nolasco Braga Souto
;
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
;
José Fabio Soares
;
Elisângela Elena Nunes Carvalho
;
Caroline Liboreiro Paiva
;
Juliana Pinto de Lima
Artigo de Periódico
2021
Desenvolvimento do processo de secagem de cebolinha (allium fistulosum)
Milton Nobel Cano-Chauca
;
William James Nogueira Lima
;
Igor Viana Brandi
;
Claudia Regina Vieira
;
Daniela Silva Rodrigues
;
Juliana Pinto de Lima
;
Núbia Fernandes Bispo
;
Rosiane Borges Batista
Artigo de Periódico
2021
Impacto do revestimento comestível ativo sobre características físico-químicas de banana prata anã estocada sob temperatura ambiente
Márcia Farias Andrade
;
Maria Luiza D' Almeida Casaro
;
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
;
Juliana Pinto de Lima
;
Erika Endo Alves
Capítulo de Livro
2021
Influência da marca e embalagem de sorvetes na aceitação e na intenção de compra dos consumidores
Jesilaine Aparecida Vargas
;
Tatielle Aparecida de Carvalho Rodrigues
;
Lara Aguiar Borges
;
Juliana Pinto de Lima
;
Gerson de Freitas Silva Valente
;
Rejiane Avelar Bastos
Capítulo de Livro
15-Nov-2021
Parâmetros técnicos do processo de secagem de pimentão (Capsicum annuum L.)
Milton Nobel Cano Chauca
;
William James Nogueira Lima
;
Igor Viana Brandi
;
Claudia Regina Vieira
;
Daniela Silva Rodrigues
;
Juliana Pinto de Lima
;
Núbia Fernandes Bispo
;
Debora Maria Barbosa Souza
Artigo de Periódico
2021
Pequi flour applied in the preparation of food pasta
Renata Nolasco Braga-Souto
;
Thalita Cordeiro Santos
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
;
Claudia Regina Vieira
;
Juliana Pinto de Lima
Artigo de Periódico
Discover
Author
4
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
3
Claudia Regina Vieira
3
Igor Viana Brandi
3
Lara Aguiar Borges
3
Rejiane Avelar Bastos
2
Daniela Silva Rodrigues
2
Elisângela Elena Nunes Carvalho
2
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
2
Gerson de Freitas Silva Valente
2
José Fabio Soares
.
next >
Subject
1
Agentes ativos naturais
1
Agricultural waste valorization
1
Annona crassiflora Mart.
1
Annona muricata L.
1
Armazenamento
1
Características não sensoriais
1
Conservação pós-colheita
1
Embalagem ativa
1
Equinácea purpúrea
1
Escala hedônica
.
next >
Institution
11
Universidade Federal de Minas Gerais
Initials
11
UFMG
Sponsors
3
CNPq - Conselho Nacional de Desen...
3
FAPEMIG - Fundação de Amparo à Pe...
1
CAPES - Coordenação de Aperfeiçoa...
1
Outra Agência
Document Type
9
Artigo de Periódico
2
Capítulo de Livro