Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 12411-12420 of 12527 (Search time: 0.027 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Consumo de hortaliças e sua relação com os alimentos ultraprocessados no BrasilDaniela Silva Canella; Maria Laura da Costa Louzada; Rafael Moreira Claro; Janaina Calu Costa; Daniel Henrique Bandoni; Renata Bertazzi Levy; Ana Paula Bortoletto MartinsArtigo de Periódico
2017Avaliação da alimentação de recém-ingressos nos cursos de nutrição e ciências biológicas em uma universidade públicaVanessa Souza Amaral; Maria Alvim Leite; Maíra Macário de Assis; Ana Paula Carlos Cândido; Larissa Loures MendesArtigo de Periódico
2017Baseline and estimated trends of sodium availability and food sources in the costa rican population during 2004–2005 and 2012–2013Adriana Blanco-Metzler; Rafael Moreira Claro; Katrina Heredia-Blonval; Ivannia Caravaca Rodríguez; María Montero-Campos; Branka Legetic; Mary L'AbbeArtigo de Periódico
2017Daily meal frequency and associated variables in children and adolescentsFabiana Almeida da Silva; Samara Miranda Candiá; Marina Santos Pequeno; Daniela Saes Sartorelli; Larissa Loures Mendes; Renata Maria Souza Oliveira e Silva; Michele Pereira Netto; Ana Paula Carlos Cândido MendesArtigo de Periódico
17-Sep-2017Fatores relacionados à saúde de crianças, adolescentes, seus responsáveis e a associação deles com a vizinhançaCamila Salgado Neves; Bruna Pires Luz Silva; Fernanda Penido Matozinhos; Ana Paula Carlos Cândido Mendes; Larissa Loures MendesArtigo de Periódico
2018Tendência da prática de atividade física no lazer entre adultos no Brasil (2006-2016)Michele Santos da Cruz; Regina Tomie Ivata Bernal; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2021Tessituras das paisagens mineiras no programa filme em Minas: desafios para o turismo cinematográficoChristianne Luce Gomes; João Lucas Campos; Joyce Kimarce do Carmo PereiraArtigo de Periódico
2017Análise da publicidade televisiva de alimentos no contexto das recomendações do Guia Alimentar para a População BrasileiraEmanuella Gomes Maia; Bruna Vieira de Lima Costa; Francielly de Souza Coelho; Julia Soares Guimarães; Rafaela Garcia Fortaleza; Rafael Moreira ClaroArtigo de Periódico
2017Relação lazer/trabalho e atitude diante das problemáticas ambientais contemporâneas: desafios para a atuação profissional com o ecoturismoCesar Castilho; Christianne Luce GomesArtigo de Periódico
2021Gestão em saúde e as implicações do secretário municipal de saúde no SUS: uma abordagem a partir da análise institucionalLia Bissoli Malaman; Solange L´abbate; Carla Aparecida Spagnol; Daniel Vannucci DobiesArtigo de Periódico