Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.033 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017Avaliação sensorial de queijo mascarpone saborizados com frutos do cerradoMaria Luiza Duarte Fonseca; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Karolina Soares da Silva; Ana Flávia Campos Santos; Lenita Sena de Assis; Crisberg Luan Marques da Silva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2017Queijo tipo mascarpone sabor "pequi"Maria Luiza Duarte Fonseca; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyane p. Oliveira; Karolina Soares da Silva; Ana Flávia Campos Santos; Lenita Sena de Assis; Crisberg Luan Marques da Silva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2017Utilização de óleo de buriti na elaboração de queijo tipo mascarponeKarolina Soares da Silva; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyane Oliveira; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flávia Campos Santos; Lenita Sena de Assis; Crisberg Luan Marques da Silva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2017Obtenção e caracterização de uma farinha da casca e do albedo de tangerina Ponkan (Citrus reticulata blanco)Charles Martins Aguilar; Thaís Inês Marques de Souza; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Jocilane Pereira de Oliveira; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2017Composição e características tecnológicas de massa alimentícia fresca incorporada de farinha de coquinho-azedo (Butia capitata)Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga; Handray Fernandes de Souza; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
Aug-2017Elaboração de biscoitos amanteigados com adição de farinha da casca de abacaxiLara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Ana Luiza Santos de Oliveira; Thalita Cordeiro Santos; Thays Carolyne Ramos Nascimento; Mateus Guilherme dos Santos; Camila de Jesus Almeida; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
Aug-2017Elaboração e composição centesimal de farinha de coquinho-azedo (Butia capitata)Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
16-Aug-2017Macarrão instantâneo acrescido da farinha da casca do maracujá (Plassiflora edulis) obtido pelo processo de fritura convencional e alternativoThays Carolyne Ramos Nascimento; Thalita Cordeiro Santos; Kessia Lenis Vieira Costa; Lara Maria do Santos Ferraz e Silva; Elaine Erika Eliseu da Silva; Juliana Imaculada Lopes Fialho Batista; Mônica Ribeiro Pirozi; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento