Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/42067
Type: Capítulo de Livro
Title: Óleo de coco extravirgem: alterações físico-químicas e sensoriais acarretadas pela fritura e por diferentes condições de armazenamento
Other Titles: Extra virgin coconut oil: physical–chemical and sensory changes caused by deep-fat frying and by different storage conditions
Authors: Mariana Nunes de Lima Emídio
Ludmila Fernanda Souza de Oliveira
Lúcia Helena Esteves dos Santos Laboissière
Marina Campos Zicker
Renata Adriana Labanca
Subject: Óleo de coco
Fritura
Armazenamento
Alterações físico-químicas
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: FAR - DEPARTAMENTO DE ALIMENTOS
Rights: Acesso Aberto
metadata.dc.identifier.doi: 10.22533/at.ed.259190908
URI: http://hdl.handle.net/1843/42067
Issue Date: 2019
metadata.dc.url.externa: https://www.atenaeditora.com.br/arquivos/ebooks/debate-e-reflexao-das-novas-tendencias-da-biologia
metadata.dc.relation.ispartof: Debate e reflexão das novas tendências da biologia
Appears in Collections:Capítulo de Livro



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.