Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1843/42067
Type: | Capítulo de Livro |
Title: | Óleo de coco extravirgem: alterações físico-químicas e sensoriais acarretadas pela fritura e por diferentes condições de armazenamento |
Other Titles: | Extra virgin coconut oil: physical–chemical and sensory changes caused by deep-fat frying and by different storage conditions |
Authors: | Mariana Nunes de Lima Emídio Ludmila Fernanda Souza de Oliveira Lúcia Helena Esteves dos Santos Laboissière Marina Campos Zicker Renata Adriana Labanca |
Subject: | Óleo de coco Fritura Armazenamento Alterações físico-químicas |
language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
Publisher: | Universidade Federal de Minas Gerais |
Publisher Initials: | UFMG |
metadata.dc.publisher.department: | FAR - DEPARTAMENTO DE ALIMENTOS |
Rights: | Acesso Aberto |
metadata.dc.identifier.doi: | 10.22533/at.ed.259190908 |
URI: | http://hdl.handle.net/1843/42067 |
Issue Date: | 2019 |
metadata.dc.url.externa: | https://www.atenaeditora.com.br/arquivos/ebooks/debate-e-reflexao-das-novas-tendencias-da-biologia |
metadata.dc.relation.ispartof: | Debate e reflexão das novas tendências da biologia |
Appears in Collections: | Capítulo de Livro |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Óleo de coco extravirgem alterações físico-químicas e sensoriais acarretadas pela fritura e por diferentes condições de armazenamento.pdf | 268.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.