Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1843/45208
Type: | Capítulo de Livro |
Title: | Avaliação sensorial de barras alimentícias de amaranto enriquecidas com proteína |
Authors: | Carla Adriana Ferreira Durães Mariuze Loyanny Pereira Oliveira Claudia Regina Vieira |
Subject: | Alimentos - Avaliação sensorial Amaranto Alimentos - Teor proteico Alimentos funcionais |
language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
Publisher: | Universidade Federal de Minas Gerais |
Publisher Initials: | UFMG |
metadata.dc.publisher.department: | ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS |
Rights: | Acesso Aberto |
URI: | http://hdl.handle.net/1843/45208 |
Issue Date: | 2016 |
metadata.dc.relation.ispartof: | Gastronomia: da tradição à inovação |
Appears in Collections: | Capítulo de Livro |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Avaliação sensorial de barras alimentícias de amaranto enriquecidas com proteína.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.