Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1843/76920
Type: Capítulo de Livro
Title: Cajuzinho-do-cerrado: caracterização física, química e nutricional
Authors: Shirlene Gonçalves Siqueira
Poliane Batista Santos
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
Lucas André Xavier da Silva
Juliana Pinto de Lima
Subject: Caju
Cerrados
Frutas tropicais
Castanha-de-caju
Alimentos - Análise
language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
Publisher: Universidade Federal de Minas Gerais
Publisher Initials: UFMG
metadata.dc.publisher.department: ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS
Rights: Acesso Aberto
URI: http://hdl.handle.net/1843/76920
Issue Date: 2023
metadata.dc.url.externa: https://www.simeali.com/_files/ugd/c971a0_1b7b1518018540d99bfcb1ffe191d87c.pdf
Appears in Collections:Capítulo de Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cajuzinho-do-cerrado.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.