Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1843/76920
Type: | Capítulo de Livro |
Title: | Cajuzinho-do-cerrado: caracterização física, química e nutricional |
Authors: | Shirlene Gonçalves Siqueira Poliane Batista Santos Mariuze Loyanny Pereira Oliveira Gabriel Sthefano Lourenço Pereira Lucas André Xavier da Silva Juliana Pinto de Lima |
Subject: | Caju Cerrados Frutas tropicais Castanha-de-caju Alimentos - Análise |
language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
Publisher: | Universidade Federal de Minas Gerais |
Publisher Initials: | UFMG |
metadata.dc.publisher.department: | ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS |
Rights: | Acesso Aberto |
URI: | http://hdl.handle.net/1843/76920 |
Issue Date: | 2023 |
metadata.dc.url.externa: | https://www.simeali.com/_files/ugd/c971a0_1b7b1518018540d99bfcb1ffe191d87c.pdf |
Appears in Collections: | Capítulo de Livro |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cajuzinho-do-cerrado.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.