Browsing by Author Caroline Liboreiro Paiva

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Acceptability and study of shelf life of gluten free cereal bar with popped and extruded sorghum based on a consumer acceptabilityCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Carlos Wanderlei Piler de CarvalhoArtigo de Periódico
2023Análise crítica da rotulagem de doces comercializados no Mercado Central Christo Raeff Nedelkoff, em Montes Claros, Minas GeraisBárbara Clara Soares Fonseca; Lívia Aparecida Gomes Silva; Caroline Liboreiro PaivaCapítulo de Livro
2024Aplicação de frutos do cerrado na elaboração de barra de cereal: caracterização físico-química e sensorialShirlene Gonçalves Siqueira; Juliana Pinto de Lima; Nicoly Rodrigues; Marcella Gonçalves Oliveira; Lívia Aparecida Gomes Silva; Tatiane Pereira da Silva; Debora Maria Barbosa Souza; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Caroline Liboreiro Paiva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2024Associação entre macro e micronutrientes e resposta imunológicaLaylla Carolline Vieira Nobre; Juliana Pinto Lima; Nathália Zenaide Durães Soares; Caroline Liboreiro PaivaArtigo de Evento
28-Nov-2014Ácidos fenólicos e aminas bioativas livres e conjugadas em sorgo: teores e atividade antioxidanteCaroline Liboreiro PaivaTese de Doutorado
13-Dec-2023Caracterização de diferentes acessos dos frutos da espécie Butia capitataJuliana Fróes Pirôpo de OliveiraDissertação
23-Dec-2022Caracterização do cajuzinho-do-cerrado (Anacardium humile): aspectos físicos-químicos e funcionaisPoliane Batista SantosDissertação
12-Jul-2018Caracterização do sistema de produção de queijo artesanal da Serra Geral - MGLorena Katheryne Vieira SaraivaDissertação de Mestrado
24-May-2024Caracterização e estudo de estabilidade do óleo de amêndoa da macaúba proveniente do cerrado norte mineiro.Jefferson Fernandes SoaresDissertação
2019Características tecnológicas, sensoriais e químicas de massas secas sem glúten à base de farinhas de sorgo e milhoCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira GarciaArtigo de Periódico
14-Jun-2021Development and evaluation of a low-cost dairy food supplement with Mauritia flexuosa (Buriti) to combat malnutrition: translational study in mice and institutionalized elderly womanAudrey Handyara Bicalho; Fábio Ribeiro Santos; Daniele Cristina Moreira; Victor Hugo Dantas Guimarães; Guilherme Henrique Ribeiro; Alfredo Maurício Batista de Paula; André Luís Sena Guimarães; Ulisses Alves Pereira; Theles de Oliveira Costa; Caroline Liboreiro Paiva; Marcelo Perim Baldo; Sérgio Henrique Sousa SantosArtigo de Periódico
2022Development of cakes with almond baru flour: chemical composition and its correlations with texture profile analysisAna Flávia Ramos; Gabriela da Rocha Lemos Mendes; Renato Souza Cruz; Fabiane Neves Silva; Geany Peruch Camilloto; Handray Fernandes de Souza; Juliana Pinto de Lima; Caroline Liboreiro Paiva; Igor Viana BrandiArtigo de Periódico
2019Elaboração e análise físico-química de licor de pequi com variações na extração alcoólica e concentração de caldaTatielen Fernandes Leite; Juliana Pinto de Lima; Caroline Liboreiro PaivaCapítulo de Livro
2021Elaboração, avaliação físico-química e sensorial de kefir adoçado e com sabores frutas vermelhas e mel com cereaisJéssica Ferreira das Neves; Cíntia Nanci Kobori; Caroline Liboreiro Paiva; Juliana Cristina Sampaio Rigueira UbaldoCapítulo de Livro
2023Emprego da amêndoa de macaúba na formulação de produtos de panificaçãoMaria Eduarda Soares Andrade; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Caroline Liboreiro PaivaCapítulo de Livro
2017Emprego de farinha de aveia em substituição a gordura animal na elaboração de hambúrguerAna Carolina Santos Rocha; Alécia Daila Barros Guimarães; Klinger Vinícius de Almeida; Larissa Lorrane Rodrigues Borges; Raquel Borges Faria; Caroline Liboreiro PaivaArtigo de Evento
2023Emprego do ciclo PDCA na melhoria do processo de fabricação de farelo de soja: um estudo de casoBárbara Clara Soares Fonseca; Isabela Rosa Rocha; Lívia Aparecida Gomes Silva; Caroline Liboreiro PaivaArtigo de Evento
2024Espécie Butia capitata Mart. (Becc.): uma revisãoJuliana Froés Pirôpo de Oliveira; Everaldo Gonçalves Bispo; Lucas André Xavier da Silva; Shirlene Gonçalves Siqueira; Caroline Liboreiro Paiva; Rubia Santos Fonseca; Juliana Pinto de LimaArtigo de Evento
11-Dec-2023Estudo de caso da adesão ao aleitamento materno relacionados à Estratégia Amamenta e Alimenta Brasil no município de Montes Claros/MGLorendany Caetano Agapito; Caroline Liboreiro Paiva. Juliana Pinto de Lima; Lucinéia de Pinho.Dissertação
2022Germinated sorghum (Sorghum bicolor L.) and seedlings show expressive contents of putrescineCaroline Liboreiro Paiva; Déa Alecia Martins Netto; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Beatriz de Abreu GloriaArtigo de Periódico