Browsing by Author Caroline Liboreiro Paiva

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Acceptability and study of shelf life of gluten free cereal bar with popped and extruded sorghum based on a consumer acceptabilityCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Carlos Wanderlei Piler de CarvalhoArtigo de Periódico
28-Nov-2014Ácidos fenólicos e aminas bioativas livres e conjugadas em sorgo: teores e atividade antioxidanteCaroline Liboreiro PaivaTese de Doutorado
13-Dec-2023Caracterização de diferentes acessos dos frutos da espécie Butia capitataJuliana Fróes Pirôpo de OliveiraDissertação
12-Jul-2018Caracterização do sistema de produção de queijo artesanal da Serra Geral - MGLorena Katheryne Vieira SaraivaDissertação de Mestrado
2019Características tecnológicas, sensoriais e químicas de massas secas sem glúten à base de farinhas de sorgo e milhoCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira GarciaArtigo de Periódico
14-Jun-2021Development and evaluation of a low-cost dairy food supplement with Mauritia flexuosa (Buriti) to combat malnutrition: translational study in mice and institutionalized elderly womanAudrey Handyara Bicalho; Fábio Ribeiro Santos; Daniele Cristina Moreira; Victor Hugo Dantas Guimarães; Guilherme Henrique Ribeiro; Alfredo Maurício Batista de Paula; André Luís Sena Guimarães; Ulisses Alves Pereira; Theles de Oliveira Costa; Caroline Liboreiro Paiva; Marcelo Perim Baldo; Sérgio Henrique Sousa SantosArtigo de Periódico
2022Development of cakes with almond baru flour: chemical composition and its correlations with texture profile analysisAna Flávia Ramos; Gabriela da Rocha Lemos Mendes; Renato Souza Cruz; Fabiane Neves Silva; Geany Peruch Camilloto; Handray Fernandes de Souza; Juliana Pinto de Lima; Caroline Liboreiro Paiva; Igor Viana BrandiArtigo de Periódico
2019Elaboração e análise físico-química de licor de pequi com variações na extração alcoólica e concentração de caldaTatielen Fernandes Leite; Juliana Pinto de Lima; Caroline Liboreiro PaivaCapítulo de Livro
2021Elaboração, avaliação físico-química e sensorial de kefir adoçado e com sabores frutas vermelhas e mel com cereaisJéssica Ferreira das Neves; Cíntia Nanci Kobori; Caroline Liboreiro Paiva; Juliana Cristina Sampaio Rigueira UbaldoCapítulo de Livro
2017Emprego de farinha de aveia em substituição a gordura animal na elaboração de hambúrguerAna Carolina Santos Rocha; Alécia Daila Barros Guimarães; Klinger Vinícius de Almeida; Larissa Lorrane Rodrigues Borges; Raquel Borges Faria; Caroline Liboreiro PaivaArtigo de Evento
11-Dec-2023Estudo de caso da adesão ao aleitamento materno relacionados à Estratégia Amamenta e Alimenta Brasil no município de Montes Claros/MGLorendany Caetano Agapito; Caroline Liboreiro Paiva. Juliana Pinto de Lima; Lucinéia de Pinho.Dissertação
2022Germinated sorghum (Sorghum bicolor L.) and seedlings show expressive contents of putrescineCaroline Liboreiro Paiva; Déa Alecia Martins Netto; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Beatriz de Abreu GloriaArtigo de Periódico
19-Sep-2023Hipoclorito de sódio e fervura melhoram a qualidade microbiológica e de armazenamento das larvas de mosca-soldado-negra (Hermetia illucens L.) Diptera: StratiomyidaeHaléxya Rodrigues Bavosa PedaisDissertação
17-May-2023Implementação das boas práticas de fabricação na Agroindústria Doce CoperjaíbaBianca Mesquita Pereira GarcezDissertação
2022Improvement of sensorial and technological characteristics of chocolate cakes with buriti fruit by-productRenata Nolasco Braga-Souto; Mariana Gonçalves Teixeira; Lara Aguiar Borges; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; José Fábio Soares; Caroline Liboreiro Paiva; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
2017A low calorie and nutritive sorghum powdered drink mix: influence of tannin on the sensorial and functional propertiesValéria Aparecida Vieira Queiroz; Aline da Silva Aguiar; Cícero Beserra de Menezes; Carlos Wanderlei Piler de Carvalho; Caroline Liboreiro Paiva; Patrícia Costa Fonseca; Renata Regina Pereira da ConceiçãoArtigo de Periódico
2017Mineral content of sorghum genotypes and the influence of water stressCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Lúcia Ferreira Simeone; Robert Eugene Schaffert; Antônio Carlos de Oliveira; Camila Santana da SilvaArtigo de Periódico
2021Proximate, mineral and carotenoid composition of coquinho-azedo flourGabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga Souto; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; José Fabio Soares; Elisângela Elena Nunes Carvalho; Caroline Liboreiro Paiva; Juliana Pinto de LimaArtigo de Periódico
2020Retention of phenolic compounds and acceptability of gluten-free churros made with tannin or tannin-free sorghum flourValéria Aparecida Vieira Queiroz; Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Cícero Beserra de Menezes; Rafael de Araujo Miguel; Renata Regina Pereira da Conceição; Caroline Liboreiro Paiva; José Edson Fontes FigueiredoArtigo de Periódico
2018Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storageValéria Aparecida Vieira Queiroz; Kênia Grasielle de Oliveira; Caroline Liboreiro Paiva; Lanamar de Almeida Carlos; Cícero Beserra de Menezes; Frederico Augusto Ribeiro de Barros; Helena Maria Pinheiro-Sant´Ana; Pamella Cristine AnunciaçãoArtigo de Periódico