Browsing by Author Valéria Aparecida Vieira Queiroz

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Acceptability and study of shelf life of gluten free cereal bar with popped and extruded sorghum based on a consumer acceptabilityCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Carlos Wanderlei Piler de CarvalhoArtigo de Periódico
2020Caracterização do amido isolado de diferentes cultivares de sorgo (Sorghum bicolor L. Moench)Ana Luíza Santos Vieira; Gabriela Bittencourt Duarte; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Thais Rotsen Correa; Viviane Dias Medeiros Silva; Raquel Linhares Bello de Araújo; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2020Caracterização físico-química e tecnológica de farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Danielle Fátima D’Angelis; Camila Gonçalves Rodrigues; Patrícia Regina Amante; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Andreza Angélica Ferreira; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2018Caracterização química e determinação da capacidade antioxidante de genótipos brasileiros de sorgo (Sorghum bicolor L.)Gilberto Simeone Henriques; Flávia Assunção Campelo; Inayara Cristina Alves Lacerda; Raquel Linhares Bello de Araújo; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Lúcia Ferreira SimeoneArtigo de Evento
2021Características químicas e nutricionais de dois genótipos de sorgo, depois da extrusão termoplásticaFlávia Assunção Campelo; Gilberto Simeone Henriques; Maria Lucia Ferreira Simeone; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Ana Luiza Coeli Cruz Ramos; Mauro Ramalho Silva; Rodinei Augusti; Júlio Onésio Ferreira Melo; Inayara Cristina Alves Lacerda; Raquel Linhares Bello de AraújoCapítulo de Livro
2019Características tecnológicas, sensoriais e químicas de massas secas sem glúten à base de farinhas de sorgo e milhoCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira GarciaArtigo de Periódico
2017Composição de macronutrientes e minerais de dieta artesanal elaborada com farinha de sorgoGilberto Simeone Henriques; Maria Lúcia Ferreira Simeone; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Raquel Linhares Bello de Araújo; Ann Kristine Jansen; Flávia Assunção CampeloArtigo de Evento
30-Aug-2024Desenvolvimento e caracterização de hidrogel a base de amido de sorgo com adição de extratos de própolis verde, marrom e preta.Ana Luiza Santos VieiraTese
2022Germinated sorghum (Sorghum bicolor L.) and seedlings show expressive contents of putrescineCaroline Liboreiro Paiva; Déa Alecia Martins Netto; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Beatriz de Abreu GloriaArtigo de Periódico
2020Greek yogurt with added sorghum flours: antioxidant potential and sensory acceptanceFernanda Cristina Esteves de Oliveira; Jovana Pontelo Pontes; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Elder Felipe Silva Roncheti; Victor Luiz Melo Dutra; Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Andreza Angélica FerreiraArtigo de Periódico
2017A low calorie and nutritive sorghum powdered drink mix: influence of tannin on the sensorial and functional propertiesValéria Aparecida Vieira Queiroz; Aline da Silva Aguiar; Cícero Beserra de Menezes; Carlos Wanderlei Piler de Carvalho; Caroline Liboreiro Paiva; Patrícia Costa Fonseca; Renata Regina Pereira da ConceiçãoArtigo de Periódico
2017Mineral content of sorghum genotypes and the influence of water stressCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Lúcia Ferreira Simeone; Robert Eugene Schaffert; Antônio Carlos de Oliveira; Camila Santana da SilvaArtigo de Periódico
2021Perfil químico da farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305 por paper sprayVinícius Tadeu da Veiga Correia; Danielle Fátima D'angelis; Maria Clara Coutinho Macedo; Ana Luiza Coeli Cruz Ramos; Ana Luiza Santos Vieira; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Rodinei Augusti; Andreza Angélica Ferreira; Camila Argenta Fante; Júlio Onésio Ferreira MeloArtigo de Periódico
Apr-2016Resistant starch content among several sorghum (Sorghum bicolor) genotypes and the effect of heat treatment on resistant starch retention in two genotypesNatália de Carvalho Teixeira; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Clara Rocha; Aline Cristina Pinheiro Amorim; Thayana Oliveira Soares; Marlene Azevedo Magalhães Monteiro; Cícero Beserra de Menezes; Robert Eugene Schaffert; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Roberto Gonçalves JunqueiraArtigo de Periódico
2020Retention of phenolic compounds and acceptability of gluten-free churros made with tannin or tannin-free sorghum flourValéria Aparecida Vieira Queiroz; Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Cícero Beserra de Menezes; Rafael de Araujo Miguel; Renata Regina Pereira da Conceição; Caroline Liboreiro Paiva; José Edson Fontes FigueiredoArtigo de Periódico
2018Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storageValéria Aparecida Vieira Queiroz; Kênia Grasielle de Oliveira; Caroline Liboreiro Paiva; Lanamar de Almeida Carlos; Cícero Beserra de Menezes; Frederico Augusto Ribeiro de Barros; Helena Maria Pinheiro-Sant´Ana; Pamella Cristine AnunciaçãoArtigo de Periódico
29-Nov-2023Starch-based hydrogels: current status and applications in foodAna Luiza Santos Vieira; Roberto Cesar Santos de Sousa; Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Washington Azevêdo da Silva; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Raquel Linhares Bello de AraújoArtigo de Periódico
2020Study of thermoplastic extrusion and its impact on the chemical and nutritional characteristics and two sorghum genotypes sc 319 and brs 332Flávia Assunção Campelo; Gilberto Simeone Henriques; Maria Lúcia Ferreira Simeone; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Mauro Ramalho Silva; Rodinei Augusti; Júlio Onésio Ferreira Melo; Inayara Cristina Alves Lacerda; Raquel Linhares Bello de AraújoArtigo de Periódico