Browsing by Author Valéria Aparecida Vieira Queiroz

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Acceptability and study of shelf life of gluten free cereal bar with popped and extruded sorghum based on a consumer acceptabilityCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Carlos Wanderlei Piler de CarvalhoArtigo de Periódico
2020Caracterização do amido isolado de diferentes cultivares de sorgo (Sorghum bicolor L. Moench)Ana Luíza Santos Vieira; Gabriela Bittencourt Duarte; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Thais Rotsen Correa; Viviane Dias Medeiros Silva; Raquel Linhares Bello de Araújo; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2020Caracterização físico-química e tecnológica de farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Danielle Fátima D’Angelis; Camila Gonçalves Rodrigues; Patrícia Regina Amante; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Andreza Angélica Ferreira; Camila Argenta FanteArtigo de Periódico
2018Caracterização química e determinação da capacidade antioxidante de genótipos brasileiros de sorgo (Sorghum bicolor L.)Gilberto Simeone Henriques; Flávia Assunção Campelo; Inayara Cristina Alves Lacerda; Raquel Linhares Bello de Araújo; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Lúcia Ferreira SimeoneArtigo de Evento
2019Características tecnológicas, sensoriais e químicas de massas secas sem glúten à base de farinhas de sorgo e milhoCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Aparecida Vieira Teixeira GarciaArtigo de Periódico
2017Composição de macronutrientes e minerais de dieta artesanal elaborada com farinha de sorgoGilberto Simeone Henriques; Maria Lúcia Ferreira Simeone; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Raquel Linhares Bello de Araújo; Ann Kristine Jansen; Flávia Assunção CampeloArtigo de Evento
2022Germinated sorghum (Sorghum bicolor L.) and seedlings show expressive contents of putrescineCaroline Liboreiro Paiva; Déa Alecia Martins Netto; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Beatriz de Abreu GloriaArtigo de Periódico
2020Greek yogurt with added sorghum flours: antioxidant potential and sensory acceptanceFernanda Cristina Esteves de Oliveira; Jovana Pontelo Pontes; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Elder Felipe Silva Roncheti; Victor Luiz Melo Dutra; Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Andreza Angélica FerreiraArtigo de Periódico
2017A low calorie and nutritive sorghum powdered drink mix: influence of tannin on the sensorial and functional propertiesValéria Aparecida Vieira Queiroz; Aline da Silva Aguiar; Cícero Beserra de Menezes; Carlos Wanderlei Piler de Carvalho; Caroline Liboreiro Paiva; Patrícia Costa Fonseca; Renata Regina Pereira da ConceiçãoArtigo de Periódico
2017Mineral content of sorghum genotypes and the influence of water stressCaroline Liboreiro Paiva; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Lúcia Ferreira Simeone; Robert Eugene Schaffert; Antônio Carlos de Oliveira; Camila Santana da SilvaArtigo de Periódico
2021Perfil químico da farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305 por paper sprayVinícius Tadeu da Veiga Correia; Danielle Fátima D'angelis; Maria Clara Coutinho Macedo; Ana Luiza Coeli Cruz Ramos; Ana Luiza Santos Vieira; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Rodinei Augusti; Andreza Angélica Ferreira; Camila Argenta Fante; Júlio Onésio Ferreira MeloArtigo de Periódico
Apr-2016Resistant starch content among several sorghum (Sorghum bicolor) genotypes and the effect of heat treatment on resistant starch retention in two genotypesNatália de Carvalho Teixeira; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Maria Clara Rocha; Aline Cristina Pinheiro Amorim; Thayana Oliveira Soares; Marlene Azevedo Magalhães Monteiro; Cícero Beserra de Menezes; Robert Eugene Schaffert; Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia; Roberto Gonçalves JunqueiraArtigo de Periódico
2020Retention of phenolic compounds and acceptability of gluten-free churros made with tannin or tannin-free sorghum flourValéria Aparecida Vieira Queiroz; Vinícius Tadeu da Veiga Correia; Cícero Beserra de Menezes; Rafael de Araujo Miguel; Renata Regina Pereira da Conceição; Caroline Liboreiro Paiva; José Edson Fontes FigueiredoArtigo de Periódico
2018Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storageValéria Aparecida Vieira Queiroz; Kênia Grasielle de Oliveira; Caroline Liboreiro Paiva; Lanamar de Almeida Carlos; Cícero Beserra de Menezes; Frederico Augusto Ribeiro de Barros; Helena Maria Pinheiro-Sant´Ana; Pamella Cristine AnunciaçãoArtigo de Periódico
2020Study of thermoplastic extrusion and its impact on the chemical and nutritional characteristics and two sorghum genotypes sc 319 and brs 332Flávia Assunção Campelo; Gilberto Simeone Henriques; Maria Lúcia Ferreira Simeone; Valéria Aparecida Vieira Queiroz; Mauro Ramalho Silva; Rodinei Augusti; Júlio Onésio Ferreira Melo; Inayara Cristina Alves Lacerda; Raquel Linhares Bello de AraújoArtigo de Periódico