Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Author Valéria Aparecida Vieira Queiroz
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2018
Acceptability and study of shelf life of gluten free cereal bar with popped and extruded sorghum based on a consumer acceptability
Caroline Liboreiro Paiva
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia
;
Carlos Wanderlei Piler de Carvalho
Artigo de Periódico
2020
Caracterização do amido isolado de diferentes cultivares de sorgo (Sorghum bicolor L. Moench)
Ana Luíza Santos Vieira
;
Gabriela Bittencourt Duarte
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Thais Rotsen Correa
;
Viviane Dias Medeiros Silva
;
Raquel Linhares Bello de Araújo
;
Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia
;
Camila Argenta Fante
Artigo de Periódico
2020
Caracterização físico-química e tecnológica de farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305
Vinícius Tadeu da Veiga Correia
;
Danielle Fátima D’Angelis
;
Camila Gonçalves Rodrigues
;
Patrícia Regina Amante
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Andreza Angélica Ferreira
;
Camila Argenta Fante
Artigo de Periódico
2018
Caracterização química e determinação da capacidade antioxidante de genótipos brasileiros de sorgo (Sorghum bicolor L.)
Gilberto Simeone Henriques
;
Flávia Assunção Campelo
;
Inayara Cristina Alves Lacerda
;
Raquel Linhares Bello de Araújo
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Maria Lúcia Ferreira Simeone
Artigo de Evento
2019
Características tecnológicas, sensoriais e químicas de massas secas sem glúten à base de farinhas de sorgo e milho
Caroline Liboreiro Paiva
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia
Artigo de Periódico
2017
Composição de macronutrientes e minerais de dieta artesanal elaborada com farinha de sorgo
Gilberto Simeone Henriques
;
Maria Lúcia Ferreira Simeone
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Raquel Linhares Bello de Araújo
;
Ann Kristine Jansen
;
Flávia Assunção Campelo
Artigo de Evento
2022
Germinated sorghum (Sorghum bicolor L.) and seedlings show expressive contents of putrescine
Caroline Liboreiro Paiva
;
Déa Alecia Martins Netto
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Maria Beatriz de Abreu Gloria
Artigo de Periódico
2020
Greek yogurt with added sorghum flours: antioxidant potential and sensory acceptance
Fernanda Cristina Esteves de Oliveira
;
Jovana Pontelo Pontes
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Elder Felipe Silva Roncheti
;
Victor Luiz Melo Dutra
;
Vinícius Tadeu da Veiga Correia
;
Andreza Angélica Ferreira
Artigo de Periódico
2017
A low calorie and nutritive sorghum powdered drink mix: influence of tannin on the sensorial and functional properties
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Aline da Silva Aguiar
;
Cícero Beserra de Menezes
;
Carlos Wanderlei Piler de Carvalho
;
Caroline Liboreiro Paiva
;
Patrícia Costa Fonseca
;
Renata Regina Pereira da Conceição
Artigo de Periódico
2017
Mineral content of sorghum genotypes and the influence of water stress
Caroline Liboreiro Paiva
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Maria Lúcia Ferreira Simeone
;
Robert Eugene Schaffert
;
Antônio Carlos de Oliveira
;
Camila Santana da Silva
Artigo de Periódico
2021
Perfil químico da farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305 por paper spray
Vinícius Tadeu da Veiga Correia
;
Danielle Fátima D'angelis
;
Maria Clara Coutinho Macedo
;
Ana Luiza Coeli Cruz Ramos
;
Ana Luiza Santos Vieira
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Rodinei Augusti
;
Andreza Angélica Ferreira
;
Camila Argenta Fante
;
Júlio Onésio Ferreira Melo
Artigo de Periódico
Apr-2016
Resistant starch content among several sorghum (Sorghum bicolor) genotypes and the effect of heat treatment on resistant starch retention in two genotypes
Natália de Carvalho Teixeira
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Maria Clara Rocha
;
Aline Cristina Pinheiro Amorim
;
Thayana Oliveira Soares
;
Marlene Azevedo Magalhães Monteiro
;
Cícero Beserra de Menezes
;
Robert Eugene Schaffert
;
Maria Aparecida Vieira Teixeira Garcia
;
Roberto Gonçalves Junqueira
Artigo de Periódico
2020
Retention of phenolic compounds and acceptability of gluten-free churros made with tannin or tannin-free sorghum flour
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Vinícius Tadeu da Veiga Correia
;
Cícero Beserra de Menezes
;
Rafael de Araujo Miguel
;
Renata Regina Pereira da Conceição
;
Caroline Liboreiro Paiva
;
José Edson Fontes Figueiredo
Artigo de Periódico
2018
Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storage
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Kênia Grasielle de Oliveira
;
Caroline Liboreiro Paiva
;
Lanamar de Almeida Carlos
;
Cícero Beserra de Menezes
;
Frederico Augusto Ribeiro de Barros
;
Helena Maria Pinheiro-Sant´Ana
;
Pamella Cristine Anunciação
Artigo de Periódico
2020
Study of thermoplastic extrusion and its impact on the chemical and nutritional characteristics and two sorghum genotypes sc 319 and brs 332
Flávia Assunção Campelo
;
Gilberto Simeone Henriques
;
Maria Lúcia Ferreira Simeone
;
Valéria Aparecida Vieira Queiroz
;
Mauro Ramalho Silva
;
Rodinei Augusti
;
Júlio Onésio Ferreira Melo
;
Inayara Cristina Alves Lacerda
;
Raquel Linhares Bello de Araújo
Artigo de Periódico