Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 24 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017Food safetyRafael Djalma Chaves; Verônica Ortiz Alvarenga; Fernanda Bovo Campagnollo; Magdevis Yanet Rodríguez-Caturla; Juan Martín Oteiza; Anderson de Souza Sant'AnaCapítulo de Livro
2020Application of quantitative risk assessment methods for food qualityFernanda Bovo Campagnollo; Juliana Lane Paixão dos Santos; Verônica Ortiz Alvarenga; Rafael Djalma Chaves; Leonardo do Prado-Silva; Anderson de Souza Sant'AnaCapítulo de Livro
Nov-2020Occurrence and enumeration of rope-producing spore forming bacteria in flour and their spoilage potential in different bread formulationsAna Paula Maciel Pereira; Graziele Cristina Stradiotto; Luísa Freire; Verônica Ortiz Alvarenga; Aline Crucello; Leticia Lauandos Pozza Morassi; Fabiana P. Silva; Anderson de Souza Sant'AnaArtigo de Periódico
2017Phenolic acids and flavonoids of peanut by-products: antioxidant capacity and antimicrobial effectsAdriano Costa de Camargo; Marisa Aparecida Bismara Regitano-d'Arce; Gabriela Boscariol Rasera; Solange Guidolin Canniatti-Brazaca; Leonardo do Prado-Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Anderson de Souza Sant'Ana; Fereidoon ShahidiArtigo de Periódico
Sep-2018Non-thermal microbial inactivation by using supercritical carbon dioxide: synergic effect of process parametersEric Keven Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Matheus Angelo Bargas; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida MeirelesArtigo de Periódico
Apr-2018Effects of ultrasound energy density on the non-thermal pasteurization of chocolate milk beverageSara Hadass Moreira da Costa Monteiro; Eric Keven Silva; Verônica Ortiz Alvarenga; Jeremias Moraes; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Renata Santana Lorenzo Raices; Anderson de Souza Sant'Ana; Maria Angela de Almeida Meireles; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
Mar-2018Development of a checklist for assessing good hygiene practices of fresh-cut fruits and vegetables using focus group interviewsJane Azevedo Marques de Araújo; Erick Almeida Esmerino; Verônica Ortiz Alvarenga; Leandro Pereira Cappato; Iracema Carvalho da Hora; Márcia Cristina da Silva; Mônica Queiroz de Freitas; Tatiana Colombo Pimentel; Eduardo Henrique Miranda Walter; Anderson de Souza Sant'Ana; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
Apr-2018Physical hazards in dairy products: incidence in a consumer complaint website in BrazilRicardo dos Santos Aguiar; Erick Almeida Esmerino; Ramon Silva Rocha; Tatiana Colombo Pimentel; Verônica Ortiz Alvarenga; Mônica Queiroz de Freitas; Márcia Cristina da Silva; Anderson de Souza Sant'Ana; Adriana Cristina de Oliveira Silva; Adriano Gomes da CruzArtigo de Periódico
Sep-2019The fate of Bacillus cereus and Geobacillus stearothermophilus during alkalization of cocoa as affected by alkali concentration and use of pre-roasted nibsArthur Kael Rodrigues Pia; Ana Paula Maciel Pereira; Ramon Amâncio Silva Costa; Verônica Ortiz Alvarenga; Luisa Freire; Frédéric Carlin; Anderson de Souza Sant'AnaArtigo de Periódico
Oct-2019An ordinal logistic regression approach to predict the variability on biofilm formation stages by five Salmonella enterica strains on polypropylene and glass surfaces as affected by pH, temperature and NaClJuliana de Oliveira Moraes; Ellen Abreu da Cruz; Ítalo Pinheiro; Tereza Cristina Rocha Moreira de Oliveira; Verônica Ortiz Alvarenga; Anderson de Souza Sant'Ana; Marciane MagnaniArtigo de Periódico