Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1843/45185
Type: | Capítulo de Livro |
Title: | Análise sensorial de minibolos elaborados com farinha de beterraba |
Authors: | Jéssica Fernandes Mendes Camila Almeida de Jesus Isabela Garcia Ribeiro Mariuze Loyanny Pereira Oliveira Claudia Regina Vieira |
Subject: | Alimentos - Avaliação sensorial Bolos Panificação Beterraba |
language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
Publisher: | Universidade Federal de Minas Gerais |
Publisher Initials: | UFMG |
metadata.dc.publisher.department: | ICA - INSTITUTO DE CIÊNCIAS AGRÁRIAS |
Rights: | Acesso Aberto |
URI: | http://hdl.handle.net/1843/45185 |
Issue Date: | 2016 |
metadata.dc.relation.ispartof: | Gastronomia: da tradição à inovação |
Appears in Collections: | Capítulo de Livro |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Análise sensorial de minibolos elaborados com farinha de beterraba.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.