Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Browsing by Department VET - DEPARTAMENTO DE TECNOLOGIA E INSPEÇÃO DE PRODUTOS DE ORIGEM ANIMAL
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
???browse.sort-by.type???
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 18 to 37 of 44
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2019
Effect of seasonal conditions and milk management practices on bulk milk quality in Minas Gerais State – Brazil
Lidia Cristina Almeida Picinin
;
Marilde T. Bordignon-luiz
;
Mônica Maria de Oliveira Pinho Cerqueira
;
I. M. Toaldo
;
Fernando Nogueira de Souza
;
Mônica de Oliveira Leite
;
Leorges Moraes da Fonseca
;
Angela Maria Quintao Lana
Artigo de Periódico
2022
Effects of the use of synthetic astaxanthin in the feeding of Lophiosilurus alexandri, a neotropical siluriform fish
Daniel P. da Costa
;
Márcio José Dos Santos Silva
;
Ricardo Marcelo Geraldi
;
João Paulo Lorenzini
;
Cristiano C. Mattioli
;
Afonso de Liguori Oliveira
;
Ronald K. Luz
;
Kleber Campos Miranda Filho
Artigo de Periódico
2022
Employment of chitosan in the removal of pollutants in fish processing effluents
D. S.melo
;
B. Barçante
;
L. V. Teixeira
;
R. M. P. X. Vargas
;
L. J. Silva
;
Luciano Dos Santos Rodrigues
Artigo de Periódico
31-May-2021
Espectrofotometria FTIR (Fourier Transform Infrared) e técnicas de aprendizado de máquina para a detecção de fraude por adição de soro de queijo ao leite cru.
Juliana Soares Lima
Tese
Sep-2017
Evaluation of the alpha-amylase activity as an indicator of pasteurization efficiency and microbiological quality of liquid whole eggs
Guilherme Resende da Silva
;
Liliane Denise Miranda Menezes
;
Isabela Pereira Lanza
;
Daniela Duarte de Oliveira
;
Carla Aparecida da Silva
;
Roger Wilker Tavares Klein
;
Débora Cristina Sampaio de Assis
;
Silvana de Vasconcelos Cançado
Artigo de Periódico
15-Nov-2016
Evaluation of the Presence and Levels of Enrofloxacin, Ciprofloxacin, Sulfaquinoxaline and Oxytetracycline in Broiler Chickens after Drug Administration
Débora Cristina Sampaio de Assis
;
Guilherme Resende da Silva
;
Isabela Pereira Lanza
;
Ana Cláudia Dos Santos Rossi Ribeiro
;
Ângela Maria Quintão Lana
;
Leonardo José Camargos Lara
;
Tadeu Chaves de Figueiredo
;
Silvana de Vasconcelos Cançado
Artigo de Periódico
16-Apr-2022
Health literacy in diabetes: psychometric properties of a new scale and effect on biochemical parameters
Thaisa Soares Crespo
;
Joao Gabriel Silva Souza
;
Alice Crespo Ferreira
;
Sergio Henrique Sousa Santos
;
Andrea Maria Eleutério de Barros Lima Martins
Artigo de Periódico
2016
Influence of cutting room temperature on the microbiological quality of chicken breast meat
Anna Paula Rezende Cintra
;
Maria Clara Grossi Andrade
;
Marilze M. Lazarini
;
Débora Cristina Sampaio de Assis
;
Guilherme Resende da Silva
;
Liliane Denise Miranda Menezes
;
Tadeu Chaves de Figueiredo
;
Silvana de Vasconcelos Cançado
Artigo de Periódico
17-Nov-2022
Influência da genética e dos métodos de conservação sobre a qualidade do sêmen suíno
Nayra de Paula Montijo de Oliveira Barbosa
;
Letícia Ferrari Crocomo
Artigo de Periódico
23-Feb-2022
Influência do uso do "rechiller" nos tanques de pré-resfriamento de pés e miúdos de frangos de corte sobre a qualidade higiênico-sanitária da água e dos produtos
Marianna de Paula Martins Pereira
Dissertação
27-Mar-2020
Levantamento das alterações anatomopalógicas encontradasnas linhas de inspeção de bovinos, suínos e aves em frigoríficos sob inspeção Estadual de Minas Gerais.
Fernanda Lúcio dos Reis
Dissertação
22-Feb-2019
Microbioma do queijo Minas artesanal da Serra do Salitre ao longo do período de maturação
Felipe Machado de Sant'Anna
Tese
2020
Natural starter culture on artisanal cheese
Marcus Welbert Lempk
;
Afonso de Liguori Oliveira
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Eliara Acipreste Hudson
;
Ana Clarissa dos Santos Pires
;
Daniel Arantes Pereira
;
Kely Tatianne Costa Santana
;
Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu
;
Janaína Teles de Faria
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Periódico
2-Jul-2021
Perfil físico-químico de queijos artesanais do Norte de Minas Gerais
Lilian Ferreira Neves
;
Hugo Calixto Fonseca
;
Mariuze Loyanny Pereira Oliveira
;
Cintya Neves de Souza
;
Grayce Laiz Lima Silveira Durães
;
Eduardo Robson Duarte
;
Marcelo Resende de Souza
Artigo de Periódico
Aug-2018
Pesca e aquicultura – a busca pela inovação
Afonso de Liguori Oliveira
Artigo de Periódico
2019
Processamento tecnológico e inspeção de carnes e aves
Hellen Fernanda Nocciolli Sabino
;
Carla Ferreira Soares
Capítulo de Livro
15-Feb-2022
Propriedades probióticas in vitro de bactérias ácido-láticas isoladas de Queijo Minas Artesanal da região de Campo das Vertentes, Minas Gerais
Thamiris Carolina Souza Mello
Dissertação
29-Jul-2022
Qualidade microbiológica e físico-química de Queijo Minas artesanal da Canastra durante a maturação em estação chuvosa
Ranier Chaves Figueiredo
Tese
2022
Research note: antimicrobial resistance profile of enterococcus spp. isolated from the eggshell of laying hens submitted to pharmacological treatment
I.P. Lanza
;
Silvana de Vasconcelos Cançado
;
Guilherme Resende da Silva
;
Liliane Denize Miranda Menezes
;
Débora Cristina Sampaio de Assis
;
H. C. P. Figueiredo
;
Leonardo José Camargos Lara
;
Tadeu Chaves de Figueiredo
;
Marcelo Resende de Souza
Artigo de Periódico
Aug-2018
Resíduos de antimicrobianos em pescado
Débora Cristina Sampaio de Assis
;
Silvana de Vasconcelos Cançado
;
Lílian Viana Teixeira
;
Fernanda Luiza Perdigão Rodrigues
Artigo de Periódico