Browsing by Author Silvana de Vasconcelos Cançado

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)Type
23-Feb-2018Alimentação pré-alojamento para pintos de corte descendentes de matrizes novas e velhasPaula Costa CardealTese
Mar-2016Avaliação da qualidade interna de ovos de consumo pela pesquisa do teor de aminas bioativasDébora Cristina Sampaio de Assis; Liliane Denize Miranda Menezes; Arina Lopes de Lima; Roger Wilker Tavares Klein; Luiz Guilherme Dias Heneine; Cléia Batista Dias Ornellas; Tadeu Chaves de Figueiredo; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
20-Nov-2023Campylobacter spp.: validação de metodologia qPCR e detecção em queijo Minas artesanalSuzana Horta FonsecaTese
2018Caracterização microbiológica de carcaças de frangos de corte produzidas no estado de Minas GeraisLiliane Denise Miranda Menezes; Arina Lopes de Lima; Eronilda Castro Pena; Guilherme Resende da Silva; Roger Wilker Tavares Klein; Carla Aparecida da Silva; Débora Cristina Sampaio de Assis; Tadeu Chaves de Figueiredo; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
28-Feb-2019Desempenho zootécnico, qualidade de ovos e avaliação econômica da inclusão do ácido guanidinoacético em rações de galinhas poedeirasJeniffer Godinho Ferreira PimentaDissertação
2018Detection of Campylobacter spp. in chilled and frozen broiler carcasses comparing immunoassay, PCR and real time PCR methodsLuciana Pimenta Reis; Liliane Denise Miranda Menezes; Graciela Kunrath Lima; Ethiene Luiza Souza Santos; Elaine Maria Seles Dorneles; Débora Cristina Sampaio de Assis; Andrey Pereira Lage; Silvana de Vasconcelos Cançado; Tadeu Chaves de FigueiredoArtigo de Periódico
27-Jul-2017Determination of the residue levels of nicarbazin and combination nicarbazin-narasin in broiler chickens after oral administrationArina Lopes de Lima; Fabiano Barreto; Renata Batista Rau; Guilherme Resende da Silva; Leonardo José Camargos Lara; Tadeu Chaves de Figueiredo; Débora Cristina Sampaio de Assis; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
11-Feb-2019Efeitos da enrofloxacina, da sulfaquinoxalina e da nicarbazina na dieta de galinhas de postura sobre a qualidade da casca do ovoRaísa Gonçalves DiasDissertação
14-Feb-2020Efeitos da lavagem e da sanitização com ácido peracético ou luz ultravioleta sobre a ultraestrutura da casca e características microbiológicas de ovos de consumoMarcela Viana TriginelliTese
18-Apr-2007Efeitos de fontes lipídicas em dietas para frangos de corte sobre o desempenho, rendimento e composição da carcaçaFelipe Diniz DuarteDissertação
Sep-2017Evaluation of the alpha-amylase activity as an indicator of pasteurization efficiency and microbiological quality of liquid whole eggsGuilherme Resende da Silva; Liliane Denise Miranda Menezes; Isabela Pereira Lanza; Daniela Duarte de Oliveira; Carla Aparecida da Silva; Roger Wilker Tavares Klein; Débora Cristina Sampaio de Assis; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
15-Nov-2016Evaluation of the Presence and Levels of Enrofloxacin, Ciprofloxacin, Sulfaquinoxaline and Oxytetracycline in Broiler Chickens after Drug AdministrationDébora Cristina Sampaio de Assis; Guilherme Resende da Silva; Isabela Pereira Lanza; Ana Cláudia Dos Santos Rossi Ribeiro; Ângela Maria Quintão Lana; Leonardo José Camargos Lara; Tadeu Chaves de Figueiredo; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
2016Influence of cutting room temperature on the microbiological quality of chicken breast meatAnna Paula Rezende Cintra; Maria Clara Grossi Andrade; Marilze M. Lazarini; Débora Cristina Sampaio de Assis; Guilherme Resende da Silva; Liliane Denise Miranda Menezes; Tadeu Chaves de Figueiredo; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
2022Research note: antimicrobial resistance profile of enterococcus spp. isolated from the eggshell of laying hens submitted to pharmacological treatmentI.P. Lanza; Silvana de Vasconcelos Cançado; Guilherme Resende da Silva; Liliane Denize Miranda Menezes; Débora Cristina Sampaio de Assis; H. C. P. Figueiredo; Leonardo José Camargos Lara; Tadeu Chaves de Figueiredo; Marcelo Resende de SouzaArtigo de Periódico
Aug-2018Resíduos de antimicrobianos em pescadoDébora Cristina Sampaio de Assis; Silvana de Vasconcelos Cançado; Lílian Viana Teixeira; Fernanda Luiza Perdigão RodriguesArtigo de Periódico
25-Feb-2008Suplementação de vitaminas E para tilápias do nilo ( Oreochromis niloticus)Rodrigo Diana NavarroTese
2016Validation of an HPLC-UV method for the identification and quantification of bioactive amines in chicken meatDébora Cristina Sampaio de Assis; Tadeu Chaves de Figueiredo; Liliane Denise Miranda Menezes; Arina Lopes de Lima; Roger Wilker Tavares Klein; Luiz Guilherme Dias Heneine; Leonardo José Camargos Lara; Lílian Viana Teixeira; Cléia Batista Dias Ornellas; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
23-Oct-2017Validation of an UHPLC-MS/MS method for screening of antimicrobial residues in eggs and their application to analyses of eggs from laying hens subjected to pharmacological treatmentLetícia Gomes Magnago Caldeira; Flávio Alves Santos; Andréa Melo Garcia de Oliveira; Josefa Abucater Lima; Leonardo Francisco de Souza; Guilherme Resende da Silva; Débora Cristina Sampaio de Assis; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico
May-2018Viability of Campylobacter spp. in frozen and chilled broiler carcasses according to real-time PCR with propidium monoazide pretreatmentAndrea Guicheney Salgado e Almeida Castro; Elaine Maria Seles Dorneles; Ethiene Luiza Souza Santos; Telma Maria Alves; Guilherme Resende da Silva; Tadeu Chaves de Figueiredo; Débora Cristina Sampaio de Assis; Andrey Pereira Lage; Silvana de Vasconcelos CançadoArtigo de Periódico