Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-19 of 19 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
21-Sep-2016Teor e estabilidade de ácido ascórbico em sucos in natura de frutas do cerradoKéssia Lênis Vieira Costa; Thalita Cordeiro Santos; Carla Adriana Ferreira Duraes; Lara Maria Dos Santos Ferraz e Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Produção de biocarvão ativado a partir de resíduos vegetais do restaurante universitário da UFMGMaria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flávia Campos Santos; Gabriel Sthefano Lourenco Pereira; Fábio Gomes de Matos; Fernando Colen; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Biscoitos tipo aperitivo elaborados com farinha de batata doce e alimentos funcionaisAna Flavia Dias Costa; Breno Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Análise sensorial de biscoitos doces com farinha de beterrabaKarolina Soares da Silva; Carla Beatriz Silva; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flávia Campos Santos; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Massas de pastéis elaboradas com farinhas de vegetaisMariuze Loyane Pereira Oliveira; Maria Creuza Pereira Oliveira; Thays Carolyne Nascimento Ramos; Renata Nolasco Braga; Thalita Rodrigues Martins; Claudia Regina Vieira; Kessia Lenis Vieira CostaCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação sensorial de barra de cereais com castanha de pequiCirila Ionara Almeida Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Crisberg Luan Marques da Silva; Levi Fraga Pajehú; Claudia Regina Vieira; Érika Endo AlvesCapítulo de Livro
14-Aug-2019Caracterização de pré-misturas para bolos elaborados com farinhas de arroz branco, negro e vermelhoBreno Soares da Silva; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flavia Dias Costa; Ana Flávia Campos Santos; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação nutricional e sensorial de bolos elaborados com farinhas de diferentes tipos de arrozMaria Luiza Duarte Fonseca; Breno Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação sensorial de margarinas enriquecidas com óleo de buriti (Mauritia flexuosa) e macaúba (Acrocomia aculeata (Jacq.) Lodd.Francine Ferreira Martins; Thalita Cordeiro Santos; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro