Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.033 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Análise sensorial do doce de grão-de-bico (cicer arietinum l.)Poliane Batista Santos; Daniela Silva Rodrigues; Milton Nobel Cano Chauca; Sandro Braga Soares; Núbia Fernandes Bispo; Cândido Alves da CostaCapítulo de Livro
2019Análise físico-química do doce de grão-de-bico (cicer arietinum l.)Daniela Silva Rodrigues; Poliane Batista Santos; Milton Nobel Cano Chauca; Candido Alves da Costa; Nubia Fernandes Bispo; Mariuze Loyanny Pereira OliveiraCapítulo de Livro
2020Parâmetros técnicos de secagem do pimentão desidratado (Capsicum annuum L.)Milton Nobel Cano Chauca; Thais Inês Marques de Souza; William James Nogueira Lima; Daniela Silva Rodrigues; Núbia Fernandes Bispo; Adriana Gonçalves Freitas; Poliane Batista SantosCapítulo de Livro
2020Parâmetros técnicos de secagem de cebolinha desidratada (Allium fistulosum)Milton Nobel Cano Chauca; Thais Inês Marques de Souza; William James Nogueira Lima; Daniela Silva Rodrigues; Núbia Fernandes Bispo; Adriana Gonçalves Freitas; Poliane Batista SantosCapítulo de Livro
2022Avaliação da microestrutura por difração de raio-x em suco de umbu obtido por co-cristaliazaçãoMilton Nobel Cano Chauca; Claudia Regina Vieira; Kelem Silva Fonseca; Marcos Ferreira Dos Santos; Gabriela Fernanda da Cruz Santos; Heron Ferreira Amaral; Lívia Aparecida Gomes SilvaCapítulo de Livro
Aug-2019Análise da estabilidade físico-química da polpa de pequi em conservaAda Lorrana Medeiros Antunes; Roberta Torres Careli; Bruna Mara Aparecida de Carvalho; Milton Nobel Cano Chauca; Adriana Gonçalves Freitas; José Fábio SoaresCapítulo de Livro
Aug-2019Influência do tempo de estocagem e da embalagem sobre a aceitação e intenção de compra de bananas desidratadas e saborizadas com canelaWalesska de Souza Nunes; Márcia Farias Andrade; Érika Endo Alves; Maximiliano Soares Pinto; Roberta Torres Careli; Milton Nobel Cano ChaucaCapítulo de Livro
2021Análise físico-química e sensorial de doce elaborado com casca do maracujá do mato (Passiflora cincinnata)Isabela Rosa Rocha Machado; Beatriz Megume Rodrigues Matsuki; Marco Ferreira dos Santos; Cristiane Oliveira Correia; Igor Viana Brandi; Milton Nobel Cano ChaucaCapítulo de Livro
2021Avaliação da cor e textura de doce elaborado com casca de maracujá (Passiflora cincinnata)Beatriz Megume Rodrigues Matsuki; Isabela Rosa Rocha Machado; Marco Ferreira dos Santos; Cristiane Oliveira Correia; Igor Viana Brandi; Milton Nobel Cano ChaucaCapítulo de Livro
2022Elaboração de barra alimentícia enriquecida com farinha de casca de maracujá do cerrado (Passiflora cincinnata)Milton Nobel Cano Chauca; Marcos Ferreira dos Santos; Gabriela Fernanda da Cruz Santos; Heron Ferreira Amaral; Lívia Aparecida Gomes Silva; William James Nogueira Lima; Larissa Rodrigues Soares; Gustavo Machado dos Santos; Ana Laura Ribeiro de Freitas; Marina Tatiane GuimarãesCapítulo de Livro