Skip navigation
Portal do Governo Brasileiro
Atualize sua Barra de Governo
Presentation
Communities and Collections
Policy
Instructions to authors
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório Institucional da UFMG
Search
Search:
All of DSpace
Publicações Científicas e Culturais
Artigo de Evento
Artigo de Periódico
Capítulo de Livro
Livro
for
Current filters:
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Document Type
Advisor
Referees
Contributors
Contributors Identifiers
Abstract
CNPq
Title
Author
Subject
Date Issued
Date Available
Access
Institution
Initials
Program
Department
Sponsors
Format
All
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 47 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2020
Natural starter culture on artisanal cheese
Marcus Welbert Lempk
;
Afonso de Liguori Oliveira
;
Roberto Gonçalves Junqueira
;
Eliara Acipreste Hudson
;
Ana Clarissa dos Santos Pires
;
Daniel Arantes Pereira
;
Kely Tatianne Costa Santana
;
Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu
;
Janaína Teles de Faria
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Periódico
Feb-2018
Seleção de bactérias láticas com potencial probiótico provenientes do leite de transição bovino fermentado
Fernanda Guimarães
;
Vanessa de Araújo Veloso
;
Danielle Soares Malveira
;
Hugo Calixto Fonseca
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Roberta Torres Careli
;
Eduardo Robson Duarte
Artigo de Periódico
Aug-2019
Caracterização física e do perfil de textura na maturação do queijo artesanal da região Serra Geral - MG
Roberta da Cruz Cangussu
;
Thinara Freitas de Oliveira
;
Kely Tatianne Costa Santana
;
Ana Clarissa Santos Pires
;
Maximiliano Soares Pinto
Capítulo de Livro
Aug-2019
Diagnóstico do processo de fabricação do queijo artesanal produzido da Serra Geral, no Norte de Minas Gerais
Fabio Ribeiro Dos Santos
;
Lorena Katheryne Vieira Saraiva
;
Kely Tatianne Costa Santana
;
Thinara Freitas de Oliveira
;
Ana Clarissa dos Santos Pires
;
Maximiliano Soares Pinto
Capítulo de Livro
Aug-2019
Caracterização microbiológica na maturação do queijo artesanal da Serra Geral
Roberta Ribeiro da Cruz Cangussu
;
Thinara de Freitas Oliveira
;
Kely Tatianne Costa Santana
;
Janaína Teles de Faria
;
Maximiliano Soares Pinto
Capítulo de Livro
Aug-2017
Eficácia in vitro do extrato etanólico de folhas de ziziphus joazeiro contra bactérias isolados de vacas com mastite como alternativa no controle da qualidade do leite
Márcia Farias Andrade
;
Valdo Soares Martins Júnior
;
Eduardo Robson Duarte
;
Maximiliano Soares Pinto
;
Franciellen Morais Costa
;
Gabriel Sthefano Lourenço Pereira
;
Laura Francielle Ferreira Borges
Artigo de Evento
Aug-2017
Viabilidade de bactérias lácticas e estabilidade físico-química de bebidas lácteas fermentadas comercializadas em Montes Claros
Laura Francielle Ferreira Borges
;
Handray Fernandes de Souza
;
Fernanda Lopes Ferreira
;
Fabio Ribeiro dos Santos
;
Lucas Gabriel Meira Santana
;
Kely Tatianne Costa Santana
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Evento
Aug-2017
Efeito da pasteurização nas características microbiológicas e físico-químicas do leite cru
Raquel Borges Faria
;
Alécia Daila Barros Guimarães
;
Ana Carolina Santos Rocha
;
Klinger Vinicius de Almeida
;
Larissa Lorrane Rodrigues Borges
;
Charles Martins Aguilar
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Evento
Aug-2017
Avaliação das características químicas de kefir elaborado com diferentes conteúdos de gordura
Klinger Vinícius de Almeida
;
Sara Alejandra Vladislavisc Mendoza
;
Maximiliano Soares Pinto
Artigo de Evento
Aug-2019
III Simpósio de Engenharia de Alimentos: interdisciplinaridade e inovação na engenharia de alimentos
-
Livro
Discover
Author
4
Fernanda Lopes Ferreira
4
Laura Francielle Ferreira Borges
4
Lorena Katheryne Vieira Saraiva
4
Neide Judith Faria de Oliveira
4
Vanessa Aglaê Martins Teodoro
3
Danielle Soares Malveira
3
Emanuelly Gomes Alves Mariano
3
Fernanda Guimarães
3
Franciellen Morais Costa
3
Gisela de Magalhães Machado Moreira
.
< previous
next >
Subject
1
Acidez titulável
1
Antagonismo antimicrobiano
1
Coliformes
1
Endogenous natural starter
1
Food safety
1
Lactobacillus
1
Leite fermentado
1
Microbiológica
1
Pecuária de corte
1
Queijo Minas artesanal
.
next >
Initials
47
UFMG
Sponsors
19
Outra Agência
17
FAPEMIG - Fundação de Amparo à Pe...
14
CNPq - Conselho Nacional de Desen...
11
CAPES - Coordenação de Aperfeiçoa...
1
FAPERJ - Fundação Carlos Chagas F...
Document Type
25
Artigo de Periódico
15
Artigo de Evento
6
Capítulo de Livro
1
Livro
Date issued
12
2017
8
2016
8
2018
8
2019
8
2020
2
2021
1
2022
Date Available
44
2022
3
2023