Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Análise sensorial de minibolos elaborados com farinha de beterrabaJéssica Fernandes Mendes; Camila Almeida de Jesus; Isabela Garcia Ribeiro; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Análise sensorial de minibolos formulados com farinha de batata doce recheados com geleia de amoraAna Flávia Campos Santos; Maria Luiza Duarte Fonseca; Carla Beatriz Silva; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2016Avaliação da rotulagem de biscoitos de chocolate comercializados nos supermercados da cidade de Montes ClarosIsabela Garcia Ribeiro; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga; Thays Carolyne Ramos Nascimento; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2016Avaliação sensorial de barras alimentícias de amaranto enriquecidas com proteínaCarla Adriana Ferreira Durães; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Caracterização de farinhas de arroz para elaboração de produtos sem glútenAna Flávia Dias Costa; Maria Luiza Duarte Fonseca; Breno Soares da Silva; Karolina Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Avaliação centesimal da farinha de Tenebrio molitor seca em diferentes tempos em micro-ondasNayane Dourado Nunes; Bianca Simões de Oliveira; Isabele Gomes Silva Silvestre; Claudia Regina Vieira; Vinícius de Abreu D’ávila; Diego Vicente da CostaCapítulo de Livro
21-Sep-2016Análise sensorial de biscoitos salgados com farinha de polpa de pequi (Caryocar brasiliense)Thalita Cordeiro Santos; Cirila Ionara Almeida Araújo; Crisberg Luan Marques da Silva; Lara Maria Dos Santos Ferraz e Silva; Camila Almeida de Jesus; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
21-Sep-2016Teor e estabilidade de ácido ascórbico em sucos in natura de frutas do cerradoKéssia Lênis Vieira Costa; Thalita Cordeiro Santos; Carla Adriana Ferreira Duraes; Lara Maria Dos Santos Ferraz e Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Produção de biocarvão ativado a partir de resíduos vegetais do restaurante universitário da UFMGMaria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flávia Campos Santos; Gabriel Sthefano Lourenco Pereira; Fábio Gomes de Matos; Fernando Colen; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Biscoitos tipo aperitivo elaborados com farinha de batata doce e alimentos funcionaisAna Flavia Dias Costa; Breno Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro