Browsing by Author Claudia Regina Vieira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 52  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Aceitação sensorial de biscoitos tipo cookie adicionados de farinha de pequi (Caryocar brasiliense)Crisberg Luan Marques da Silva; Thalita Cordeiro Santos; Lara Maria dos Santos Ferraz e Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraArtigo de Periódico
2021Acosmium dasycarpum (Vog.) Yakovlev root bark reduces obesity induced by hypercaloric diet in mice: acosmium dasycarpum improves obesityDaniela Fernanda de Freitas; Sérgio Henrique Sousa Santos; Victor Hugo Dantas Guimarães; Luciana Mendes Araújo Borém; Valéria Mafra; Diego Vicente da Costa; Theles Oliveira Costa; Claudia Regina Vieira; Alfredo Maurício Batista de Paula; André Luiz Sena GuimarãesArtigo de Periódico
14-Aug-2019Análise sensorial de biscoitos doces com farinha de beterrabaKarolina Soares da Silva; Carla Beatriz Silva; Maria Luiza Duarte Fonseca; Ana Flávia Campos Santos; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
21-Sep-2016Análise sensorial de biscoitos salgados com farinha de polpa de pequi (Caryocar brasiliense)Thalita Cordeiro Santos; Cirila Ionara Almeida Araújo; Crisberg Luan Marques da Silva; Lara Maria Dos Santos Ferraz e Silva; Camila Almeida de Jesus; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2016Análise sensorial de minibolos elaborados com farinha de beterrabaJéssica Fernandes Mendes; Camila Almeida de Jesus; Isabela Garcia Ribeiro; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
Aug-2019Análise sensorial de minibolos formulados com farinha de batata doce recheados com geleia de amoraAna Flávia Campos Santos; Maria Luiza Duarte Fonseca; Carla Beatriz Silva; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
30-Dec-2017Análises físico-químicas e tecnológicas em massa alimentícia fresca incorporada de farinha de coquinho-azedo (Butia capitata)Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga; Handray Fernandes de Souza; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Claudia Regina VieiraArtigo de Periódico
25-Jun-2021Antioxidant activity and chemical composition of meat from broilers fed diets containing different essential oilsIzabela Lorena Azevedo; Wedson Carlos Lima Nogueira; Anna Christina de Almeida; Lis Lorena Melúcio Guedes; Claudia Regina Vieira; Sérgio Henrique Sousa Santos; Carolina Magalhães Caires Carvalho; Francine Souza Alves da Fonseca; Rogério Marcos de Souza; Cintya Neves de SouzaArtigo de Periódico
Aug-2019Avaliação centesimal da farinha de Tenebrio molitor seca em diferentes tempos em micro-ondasNayane Dourado Nunes; Bianca Simões de Oliveira; Isabele Gomes Silva Silvestre; Claudia Regina Vieira; Vinícius de Abreu D’ávila; Diego Vicente da CostaCapítulo de Livro
2022Avaliação da microestrutura por difração de raio-x em suco de umbu obtido por co-cristaliazaçãoMilton Nobel Cano Chauca; Claudia Regina Vieira; Kelem Silva Fonseca; Marcos Ferreira Dos Santos; Gabriela Fernanda da Cruz Santos; Heron Ferreira Amaral; Lívia Aparecida Gomes SilvaCapítulo de Livro
2016Avaliação da rotulagem de biscoitos de chocolate comercializados nos supermercados da cidade de Montes ClarosIsabela Garcia Ribeiro; Gabriel Sthefano Lourenço Pereira; Renata Nolasco Braga; Thays Carolyne Ramos Nascimento; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação nutricional e sensorial de bolos elaborados com farinhas de diferentes tipos de arrozMaria Luiza Duarte Fonseca; Breno Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação sensorial de barra de cereais com castanha de pequiCirila Ionara Almeida Araújo; Thalita Cordeiro Santos; Crisberg Luan Marques da Silva; Levi Fraga Pajehú; Claudia Regina Vieira; Érika Endo AlvesCapítulo de Livro
2016Avaliação sensorial de barras alimentícias de amaranto enriquecidas com proteínaCarla Adriana Ferreira Durães; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
14-Aug-2019Avaliação sensorial de margarinas enriquecidas com óleo de buriti (Mauritia flexuosa) e macaúba (Acrocomia aculeata (Jacq.) Lodd.Francine Ferreira Martins; Thalita Cordeiro Santos; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2017Avaliação sensorial de queijo mascarpone saborizados com frutos do cerradoMaria Luiza Duarte Fonseca; Hugo Calixto Fonseca; Mariuze Loyanny Pereira Oliveira; Karolina Soares da Silva; Ana Flávia Campos Santos; Lenita Sena de Assis; Crisberg Luan Marques da Silva; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
2021Biotecnologia de alimentos, tratamento e aproveitamento de subprodutos-Livro
2022Biscoito doce elaborado com farinha de beterraba: características ideais de embalagem para sua comercializaçãoMaria Izabel de Jesus Viana; Tatiane Pereira da Silva; Lilian Karoline Souza Fernandes; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyanne Pereira Oliveira; Juliana Pinto de Lima; Claudia Regina VieiraArtigo de Evento
14-Aug-2019Biscoitos tipo aperitivo elaborados com farinha de batata doce e alimentos funcionaisAna Flavia Dias Costa; Breno Soares da Silva; Rafaela Pereira de Assis Barbosa; Karolina Soares da Silva; Mariuze Loyane Pereira Oliveira; Claudia Regina VieiraCapítulo de Livro
2022Brazilian cerrado plant (arnica) Lychnophora ericoides Mart. (Asteraceae) toxicity characterization in miceBarbhara Mota Marinho; André Luiz Sena Guimarães; Alfredo Maurício Batista de Paula; Sérgio Henrique Sousa Santos; Victor Hugo Dantas Guimarães; Jaciara Neves Sousa; Daniel Silva Moraes; Emisael Stênio Batista Gomes; Claudia Regina Vieira; Sidnei Tavares dos Reis; Theles de Oliveira Costa; Lucyana Conceição FariasArtigo de Periódico